tirsdag den 28. juni 2011

Det er bare ikke fair!!

Gæt engang hvilken neglelak der lige nu er til salg på EBAY, men sælger vil ikke sende udenfor USA!?

Jep! Essie Starry Starry Night. Ville gerne putte en masse bandeord ind her -> %¤#¤¤#*<- Øvøvøvøv. Havde lige besluttet mig for at byde 50 dollars for den og så sagde den "desværre du bor i danmark" Tis. Nå, men så er der en anden der har den til salg... til 320 dollars!!! Men han/hun sender med glæde til danmark. Ja til den pris burde de også. Men men men det tager de så lige 30 dollars for. Whaaat!? Hmm istedet for at græde over spildt Starry Starry Night, vil jeg savle over dette billede kære Scrangie har taget af den. Suk!

(foto Scrangie.com)

Sussi

6 kommentarer:

Pauline sagde ...

Wauw, den er da også bare smuk! men øvøv! :-(.

www.theeverydaydreams.blogspot.com

Sanne sagde ...

Det var da nogle USTYRLIGE overpriser!!! Det er jo røveri og det er en lak altså ikke værd. Og det koster DÆLME ikke 30 dollars at sende til DK. I øvrigt, sig lige til næste gang I skal handle på TransDesign, for så vil jeg godt ha' lidt med. :)

Anonym sagde ...

Hi
I see in your post that you were in Frederikssund. Could you tell me if I can buy a CRACKLING lacquer (any brand) near Frederikssund? I don't speak danish :)

Maja og Sussi sagde ...

You can buy Depend crackle effect polish at Matas in Sillebroen shopping center.

Sussi

Anonym sagde ...

thanks! :) i will go there tomorrow :)

Kat sagde ...

Lige som dig Sussie vil jeg tro, så har jeg surfet nettet tyndt for at finde denne vanvittigt fantastiske lak...og som dig...uden held:-/
Nu har jeg været igang selv og fremtryllet min helt egen "starry starry Night "...:-D

Håber stadig på den originale, men har " starry " negle nu:-D

Send en kommentar