lørdag den 23. juli 2011

Denim wrap på neglene
Som jeg lovede, kommer der her lidt billeder af hvordan, min wrap-manicure endte. Jeg er desværre ikke tilfreds med resultatet. Det var svært at få dem til at sidde ordentlig fast, så de faldt af efter kun en enkelt dag.
Måske skal jeg bare øve mig lidt mere, men jeg var i hvert fald slet ikke tilfreds med det. Klistermærkere købte jeg på ASOS for noget tid siden, og havde faktisk glædet mig til at prøve dem.
Måske jeg bare skal prøve med et andet mærke, for ideen er super fed. Det er noget nemmere end at skulle vente på at hvert lag tørrer og afslutte med toplak.

- Maja

5 kommentarer:

Xenia sagde ...

Ærgerlit at de ikke sidder fast, for de er ellers ret fede! Jeg købte nogle i en ringere kvalitet et andet sted, som faktisk kun skulle holde 3 dage, men de holdte 1 hel uge. :) Hvis du søger på Minx på nailnote.blogspot.com kan du se hvordan jeg satte dem fast. På min pakke stod der nemlig også at man bare skulle sætte klistermærket på neglen, men jeg gjorde lidt ekstra for at få det til at holde, og det virkede vildt godt :)

Denise sagde ...

Købte også selv nogle fra Nail rock, de røde metal negle :D Jeg kunne ikke få dem til at se så pæne ud i kanten, for der var folder og sådan noget. Men syntes de holdt ok, når man tænker på at jeg havde dem på sidste skoledag, og de blev udsat for barberskum, bowling og meget andet. Tror nok det holdt i 4 dage :D

Julia sagde ...

De ser fede ud! Ærgerligt, de ikke sidder fast. Følger dig nu, håber du også vil følge mig? :)

www.colourmecasual.blogspot.com

Maja og Sussi sagde ...

Xenia: Ja, det er ærgerligt at de ikke sidder ordentlig fast. Jeg har en anden pakke liggende som jeg har fået af et andet firma. Det kan være jeg forsøger mig med dem og at de er bedre.

Denise: det var flot at de holdt i 4 dage. Hos mig lettede de nærmest fra kanterne på neglen efter en dag, så derfor røg de af. De hang nemlig fast i alt.

Julia: Tak for din kommentar :) Jeg er også ærgerlig over at de ikke sidder fast.

Mvh Maja

Sanne sagde ...

Det ser SUPERgodt ud, men det er jo æv hvis det kun holder en dag. :(

Send en kommentar