søndag den 24. juli 2011

Down memory lane..

Hvem kan huske vores første indlæg i april 2009? Ja, det er lang tid siden. Vi har godt nok været meget igennem og bare rolig, vi stopper ikke her. Jeg har ferie (altså selvom jeg har barsel trænger jeg også!), eller min mand har, så jeg ved ikke hvor meget jeg får tid til, så jeg har planlagt at kigge lidt tilbage. Derfor vil jeg lave nogle indlæg med neglelak vi har testet, men tage nye billeder og mixe det med de gamle. Jeg har endda fundet nogle billeder af neglelak som jeg har glemt at bruge! Sådan går det når man sidder og kigger gamle billeder igennem og rydder op på sin pc.

Jeg har et par billeder til jer fra et indlæg, som jeg har nogle gode minder fra. Vi inviterede engang vores læsere på negledag hos mig, men de få der ville komme, sprang fra, så vi endte med at sidde og hygge 3 tøser. Til gengæld havde Maja lavet den dejligste kage.. så vi trøstede os med det. Den var med hindbær og knust toblerone. Al kagen blev spist på vores negledag d. 28/7-09.


Der var dengang hvor vi skrev en artikel til jegelskermode.dk 's online magasin. Eller da vi lavede vores youtube kanal med vores guides. Et utal af konkurrencer. Vores neglelak salg, hvor vi købte neglelak hjem fra USA sammen med vores læsere, eller da vi havde månedens neglelak. Det var et kæmpe arbejde, derfor stoppede vi.

Der er rigtig mange minder med bloggen. Det er svært at sige hvilket indlæg der er mit yndlings-indlæg. Hvad er dit? Hvor længe har du fulgt os?

Sussi

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Syntes alt jeres hårde arbejde, virkelig fortjener alverden for det er godt nok inponerende, hvad i har gjort for bloggen og de mennesker der følger den!;)
Jeg har fuldt jer i .. Hm, 1½ år måske? Men har næsten læst ALLE jeres indlæg, hæhæ. Det altid så hyggeligt i:.
God ferie!

Sanne sagde ...

Jeg har fulgt jer næsten helt fra starten og husker godt jeres negledag, som jeg enormt gerne ville ha' været med til, men desværre ikke kunne den dag. Jeg har faktisk flere gange villet foreslå jer at holde en ny, men nu er der vel ALT for mange fans til at det kan lade sig gøre!? :) Glæder mig til at se tilbage sammen med jer - jeg ELSKER jeres blog og synes I gør et fantastisk stykke arbejde. Jeg har forsøgt at følge et par andre negleblogge, men det er jeres der altid vinder. :)

Om mig sagde ...

Hvis I laver det igen vil jeg meget gerne komme! Hvis det altså er Kbh :)

StineN sagde ...

Jeg har fulgt jeres blog i 3/4 år ca. Det var den første negleblog jeg nogensinde havde set og blev temmelig hooked!
Jeres indlæg og designs er super inspirerende, og jeg sørger altid for at få læst jeres indlæg.
Mine bedste minder med bloggen her var klart sidst I bestilte hjem fra USA og man kunne bestille med, samt da I lavede jeres danske blogroll. Sidstnævnte synes jeg er rigtig fed, da det lige er i videndelings ånden og en rigtig skøn og dejlig gestus.
Tak ! :)

Maja og Sussi sagde ...

Åh tusind tak for alle jeres venlige kommentarer. Det varmer rigtig meget og så ved vi, at vores arbejde med bloggen bliver værdsat. Det giver lidt energi til at fortsætte. Især med dette dejlige sommervejr. Havde glæder mig til at tage en masse neglelak billeder, øv.

Sussi

Maja og Sussi sagde ...

Det kunne være hyggeligt med en negledag, måske i haven. Men det er lidt svært med en lille.. hvem ved :D

Vi ville rigtig gerne bestille hjem fra USA til vores læsere igen, det var bare sådan et kæmpe arbejde og det tog en masse tid at besvare mails og sende pakker og så ombestemte folk sig 10 gange og nogle sprang fra i sidste øjeblik, så det blev dyrere for den enkelte. Det endte dårligt med at gå op for os. Jeg håber der i fremtiden kan komme en løsning, så vi kan glæde jer :D

Sussi

Send en kommentar