fredag den 8. juli 2011

Katvig på neglene


Det er første gang i længere tid at jeg havde mere end 5 min til at sidde og ordne mine negle. Måske er det fordi vi endelig har fået sommerferie og al skoleræset er slut for i år. Så forhåbentlig bliver der bedre tid til neglelak og den slags det næste tid.
Jeg ved godt mange af jer læsere er skuffede over manglen på indlæg fra mig og mængden af design-indlæg. Jeg gør mit aller bedste for at nå at lave nogle design som jeg kan vise jer. :)

Dagens design er inspireret af børnetøjs-mærket Katvig. For at være ærlig havde jeg ikke hørt om mærket før for en måneds tid siden. Jeg er dog faldet for deres fine æbleprint, og det har inspireret mig til dette design. Jeg har også forsøgt at lave deres logo, men jeg kan godt mærke, at jeg er ude af træning mth at tegne og skrive på neglene. Mon ikke det kommer hurtigt tilbage :)

Først har jeg lagt 3 lag hvid Inglot nummer 701, derudover har jeg brugt: OPI Paint My Moji-Toes Red! (rød), China Chaze Designer Satin (pink), OPI Gargantuan Green Grape - matte (lysegrøn), Essie Pretty Edgy (grøn), China Glaze Bermuda Breakaway (blå), Inglot nummer 722 (gul), Claire's Marine Blue. Jeg har som altid afsluttet med et godt lag seche vite toplak :)

- Maja

5 kommentarer:

SM sagde ...

Det ser rigtig flot ud! Kan specielt godt lide designet og farverne på ringfingeren!

Anonym sagde ...

Godt lavet! Kan godt lide de blå og grønne blomster :)

Der kommer lige et link til en blog:
http://hundenoggrisen.blogspot.com/

Maja og Sussi sagde ...

SM: Tusinde tak :) Jeg er også helt pjattet med farverne.

Anonym: Tak, hvis jeg havde haft tålmodighed til det ville jeg gerne have lavet det på alle fingrene, men jeg løb tør for tålmodighed efter den første finger :) hehe

Mvh Maja

Anonym sagde ...

Flot tegnet Maja! Syntes i er meget inspirende og søde at læse om på bloggen, endnu engang tak for diverse råd og fantastisk hjælp :D
- Emilie.

Caroline Taarup sagde ...

Kan i lave en guide til hvordan man gør sine negle 'perfekte' så de klar til at få lak på.. altså mht. neglebånd, neglelak fjerner osv. :-)

det kunne virkelig hjælpe mig :D

Send en kommentar