torsdag den 7. juli 2011

Minx fusser..

Sådan så de ud i går, da jeg tog et billede på dag 10. Normalt holdere de en uges tid på fingerneglene, men fordi jeg går i sandaler og bare tæer, så holder de længere. Man bruger jo sine hænder mere og kommer dem i vand, vasker hænder osv. Der er stadig ikke tegn på at de er ved at "gå fra" i siderne.

 Minx er en folie, som man varmer under en lampe og så gnider på neglene. Man kan så løsne dem i siderne og så pille dem af.

De findes i 2 størrelse, så de er bredere til fusserne end til fingrene. Der er et kæmpe udvalg af Minx, besøg evt http://www.minxnails.com/ for at se alle de lækre designs.

Lady Gaga er en af de kendisser som bruger Minx. På nederste billede kan du se Caroline Wozniacki's Minx negle fra Wimbledon turneringen i London. 


Der findes andre mærker af denne type negle dekoration. Blixz er et dansk mærke som laver disse folie negle til hjemmebrug.

Sussi

1 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej! :-) Fedt indlæg, jeg er vild med Lady Gaga, så fedt i har fundet ud af hun også bruger Minx :-D Men jeg tænkte lidt på om i ikke kunne lave nogen indslag som, men nogen andre nogen kendte: http://neglenymfer.blogspot.com/2011/02/inspireret-af-lady-gaga-og-deborah.html - det kunne være vildt fedt! Kh. Soffie

Send en kommentar