tirsdag den 20. september 2011

Min basecoat/underlak: CND stickey base

Som I kan se, så er min underlak ved at være i bund. Derfor har jeg lige købt en ny. Jeg har aldrig været mere glad for en underlak end jeg har været og stadig er for denne CND - Stickey Basecoat. Jeg tænkte, at jeg nok skulle bruge en masse underlak i fremtiden og investerede i denne kæmpe flaske. Som kun kostede 10.25 dollars i forhold til 4.25 dollars for den lille. (der er 0.5 i den lille og 2.3 i den store). Penslen i den store er dog slet ikke til at bruge, så jeg hælder over i den lille, hvor penslen er sublim.

Hvilken underlak/basecoat bruger I?

Sussi

13 kommentarer:

Mette sagde ...

Før i tiden brugte jeg Depends, men den var altså ikke god. Nu bruger jeg så en fra OPI og den virker god ( har skrevet om den i et indlæg). Måske skulle jeg investere i den du bruger, når min er brugt op..

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Mette.. den fra OPI har jeg også hørt godt om.

Sussi

Beno sagde ...

Jeg har også brugt den fra Depend på et tidspunkt. Leder efter en ny og bedre, vil overveje den fra CND - lækkert mærke!!

www.BenosNails.blogspot.com

Rainbowify Me sagde ...

Jeg bruger Herome's neglehærder som basecoat, og det fungerer ganske fint for mig. :)
Hvad er det, som du specielt godt kan lide ved CND? (Hvis man nu skulle overveje at skifte...)

Julle:-♥♥ sagde ...

Jeg bruger Sally Hansen: Diamond shine! Fantastisk kan bruges som både under/over lak. Men ja, den kan klart anbefales 80 kr. i matas!:)

lauriestrode sagde ...

Jeg har en masse forskellige underlakker, som jeg bruger til forskellige ting, men Stickey er en af favoritterne ;) - er også helt klar til at købe den store, når jeg når bunden i min nuværende...

Frk. Fine sagde ...

Bruger Pt. Konads base coat. I grunden i mangel af bedre. Lige så snart den er brugt op kan jeg tage hul på min essie basecoat, glæder mig:)

Anonym sagde ...

Nubar Foundation (lidt klistret, hvilket gør at den efterfølgende lak hænger godt ved)

Essie First Base (udmærket standard-underlak)

Essie Fill the Gap (god til at danne en jævn base på rillede eller lidt grovere negle, jeg bruger den tit på tæerne)

Jessica Fusion (behandlingslak til negle, der spalter - meget effektiv og en god underlak)

Ditte K. sagde ...

Zoya anchor - er meget glad for den :) Ingen misfarvninger endnu (7-9-13).

Anonym sagde ...

Jeg bruger Essie 3-way glaze, og får aldrig gule negle og min manicure holder næsten 1 uge

Sara sagde ...

Jeg bruger Orly - Bonder.
Mine negle bliver ikke misfarvede, men kunne godt bruge lidt mere holdbarhed, så tror snart jeg køber en ny. Så dejligt med en anbefaling. :)

Gulde sagde ...

Jeg har endnu aldrig oplevet en neglelak der har misfarvet mine negle, og eftersom mine bedre underlakker er helt brugt op bruger jeg noget crappy discount (markwins international/color institute) der ikke fungere synderligt godt, men godt nok til jeg får råd til noget bedre (og i øvrigt for besluttet hvad jeg vil bruge derefter. Det er i øvrigt også det der fungere som toplak, men også underlak. Jeg har sådan set også en underlak fra GOSH (fejlkøb, jeg troede den var hvid, eller hvidlig) der dog får neglen til at se ud som om den er misfarvet, så den fungere ikke til manicure der ikke dækker hele neglen...

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Rainbowify me... Egentlig er en neglehærder ikke det samme som en baselak. Den gør hærder neglene, men beskytter ikke neglene fra at blive misfarvede. Den gør heller ikke noget for at neglelakken holder bedre. CND's virker bedst for mig fordi den er nem at lægge på, den har en perfekt pensel, den tørrer hurtigt, neglelak klæber nærmest til den og jeg har ikke oplevet at minenegle bliver gule af den.

Jeg har også hørt godt om zoyas, essies, china glazes, orlys, men har ikke selv prøvet dem. Til gengæld har jeg prøvet depends, goshs og inglots og de fik alle mine negle til at blive gule eller så var de dårlige at lægge på eller de holdt ikke særligt godt.

Jeg ved at de fleste saloner jeg har været på bruger cnd's :D

Sussi

Send en kommentar