lørdag den 22. oktober 2011

Hello Spidey!


Dagens negle er disse super nemme Halloween inspirerede negle. Jeg tænkte på at gøre nogle af dem feminine, med sløjfer i "håret" og kyssemund. Men her er de simple og så kan man tilføje som man har lyst.

Det er en god ide at starte i god tid.. et par timer før man skal afsted, eller dagen før. Man skal nemlig sørge for at neglelakken kan nå at tørre helt inden man maler ovenpå. Og igen skal det man har tegnet nå at tørre helt inden man kommer overlak på, ellers trækker man den sorte våde lak ud på resten af neglen..

1. start med at komme de farver på neglene der skal være baggrund. jeg har valgt forskellige farver, men det kan jo sagtens være en farve hvis ikke man synes man har så mange "halloween agtige farver".

2. lad det tørre helt. Jeg ventede i en time, mens jeg sad og spillede Sims Social på facebook :P Det er en god ide ikke at gøre rent eller gå i bad og den slags hehe.

3. det er nok lidt svært at tegne uden en art pen eller en pensel. jeg har en nail art pen fra sally hansen, som er ligesom en tush. Maja har vist jer nogle fine pensler man kan bruge som er beregnet til at male små figurer. Men man kan jo købe pensler og klippe dem til hvis de er for tykke i børsterne. feks i søstrene grene har de mindre pensler. husk bare at rense dem af i neglelak fjerner inden neglelakken tørrer.

4. når man tegner skal man ikke tænke på at de ikke ligner mine, men lav dine egne størrelser. jeg er ikke den mest kreative hehe.

5. til øjnene har jeg brugt mine konad lakker, da de er lidt tykkere i det. men alm neglelak kan bruges. Dryp et par dråber ud på et stk papir. Dyp dit mellemstore dotting tool eller flade knappenålshovede i lakken og læg det forsigtigt på edderkoppen. til det sorte i øjnene brugte jeg så en af de mindre dottingtools hoveder. og man kan evt bruge et rundt knappenåls hovede og forsigtigt sætte en prik i det hvide. Jeg har forsøgt at lave sjove øjne ved at sætte dem forskelligt.

6. og så skal der ventes.. helst en times tid.. og så kan man forsigtigt og med MEGET toplak på penslen gi neglene et lag så det holder.

De lakker jeg har brugt er:
Grå - Misa - paint my nails @ work
Orange - Nouba - 91
Hvid - Inglot - 701
Grøn - CND - Green Scene
Gul - H&M - Being on the A-list

Sussi

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke et skønt design! De edderkopper er for dejlige.. især den på lillefingeren ;D
Og det ser bare super fint ud at der er forskellige baggrundsfarver der er brugt på hver negl. Det gør det lidt sjovere :D

Agneta sagde ...

Har bestilt gettin miss piggy with it :) ihhh de er SÅ fine :)

Send en kommentar