torsdag den 17. november 2011

Dag 17: Neglepleje og produkter.

Dagens indlæg handler om at pleje vores negle, så de kan holde sig smukke i den kommende vinter's vejr. Jeg har før skrevet et indlæg om vinterpleje, du kan læse det her. Dette indlæg vil udover tips, også give ideer til produkter man kan bruge.

Først starter vi med et vigtigste: Skønhed kommer indefra!
Man kan komme nok så mange produkter på sine negle, men det er hvad vi kommer i munden, som er vigtigt i forhold til sundhed. Det kan f.eks være, at neglene knækker nemt.
- mangel på A vitamin og kalcium kan gøre neglene skrøbelige og tørre.
Husk også at drikke masser af vand. Det har kroppen brug for og dermed også dine negle.
 

Neglepleje produkter med vitaminer kan hjælpe med at gøre dine negle stærkere. Så hvis du shopper efter negleprodukter kan du kigge efter nogle med følgende ingredienser.
- kalcium
- keratin
- vitaminerne: A, C, B5 og E
- fugtighedsgivende produkter med, mandel, shea og andre planteekstrater
- anti-oxidant givende produkter som: aloe vera, hvid og grøn te.
Husk at negle er meget skrøbelige og kan ikke tåle at blive udsat for skarpe rengøringsmidler, længere tid i vand, så husk gummihandskerne!


Nailtiques produkter er gode til skrøbelige negle. Kan købes bla her og her.
Andre produkter der styrker dine negle: Nubar - Nu Nail, Mavala - Nail Strengthener.

Når vi så har sørget for at vores negle er sunde, så skal vi også beskytte dem, især når vi kommer neglelak på der kan indeholder giftige stoffer. Derfor er det meget vigtigt, at man ikke undlader at bruge underlak. Det er ikke her man skal spare. Underlakken beskytter neglen for neglelak og danner en base for den. Vi bruger Stickey base fra CND, men der er andre rigtig gode underlakker. F.eks:

OPI - Nail Envy
Orly - Bonder 
Essie - First Base
Zoya - Anchor
Sally Hansen - Ultimate Shield
 
Til slut vil jeg bare sige at det er en god ide at pleje neglene imellem manicurerne. Det er en god ide at buffe sine negle, så overfladen forbliver jævn. På denne måde slipper man for at neglelakken sætter sig i eventuelle revner. Det er også med til at forhindre misfarvning. Det kan dog ikke erstatte brugen af underlak. Dog skal man ikke buffe sine negle for tit. Man slider nemlig et lag af neglene. Gør det derfor ikke mere end en gang om måneden. I stedet kan man bruge den fine side på bufferen til at shine neglene imellem manicurerne, så neglene forbliver glatte. (Der kommer et indlæg i december omkring hvordan man filer og buffer sine negle).
Neglebåndene skal også plejes og der er neglebåndsolie, bl.a fra Mavala eller OPI rigtig gode. Hænderne skal også holdes fugtige, så brug cremer eller få en parafin behandling hos din lokale negle salon.


Jeg håber at I kan bruge disse tips til jeres negle. Hvis der er spørgsmål til produkter eller tips, så stil dem herunder i kommentarfeltet. Er du i tvivl om dine negles sundhed bør du stille spørgsmålene til en negletekniker eller læge.

Sussi

8 kommentarer:

Marias Nail Polish Blog sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Helene sagde ...

Jeg har riller på tværs af neglen, betyder det så at jeg skal søge læge?

Marias Nail Polish Blog sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej Maria
Nu er det ikke for at være streng, MEN, det at man har striber på tværs af neglene kan skyldes mange ting, og vi synes, at du med din kommentar gør mange unødvendigt nervøse.
Som Sussi skrev, så er mange af vores læsere unge, og en hel del er under 20. Vi vil ikke være med til at gøre en masse unge piger bange for om de har en alvorlig sygdom, for det kan man altså ikke bag en skærm og vurdere.
Som sagt er det ikke for at være trælse, men vi vælger at slette dine kommentarer til dette indlæg for ikke at gøre flere piger nervøse, og for at vi ikke får mails fra forældre som har nogle piger som er blevet bange/nervøse.
Du er velkommen til at skrive på mail hvis du gerne vil have det uddybet :)
Mvh Maja

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Helene: At du har en tværgående stribe er ikke ensbetydende med at du skal være nervøs! Jeg er ked af at vores indlæg og kommentarerne har fået dig på de tanker. Det har bestemt ikke været meningen.
Mvh Maja :)

Helene sagde ...

Jeg har også spurgt min mor, og hun siger at der ikke er noget at være bange for:-)

Md Belal sagde ...

Gel Nails have become the latest and a more natural alternative to acrylic nails as they do not cause any damage to your real nails. Also, gel nails dry instantaneously and lift less when compared to acrylics. Gel nails can also be used to strengthen your natural nails by applying them as a base coat Negle Produkter

Send en kommentar