søndag den 27. november 2011

Dag 27: Ugens Events

Minimal sightseeing blev der tid til. Her et billede af Tower Bridge.


Som nogle af jer ved, så var jeg lige et smut i London fra lørdag til mandag, og da det jo også var ind i denne uge, tænkte jeg, at jeg ville skrive lidt om den. Jeg må indrømme at 2 dage i London betyder MAX powershopping og det blev da også til en del neglelak. Jeg havde pakket nogle bobbleblast kuverter til at komme dem i til turen hjem. Smart ik!? Nå, men mens jeg sidder og klapper mig selv lidt på skuldrene, så kan I jo se lidt billeder..

Nails Inc - Bloomsbury Square, Barry M - Silver Cascade, TopShop Nails - Cut the Mustard

Nails Inc lakken købte jeg i Boots, Barry M lakken og Top Shop lakken købte jeg i TopShop butikken på Oxford Street.

Models Own Pro - Midnight Blue & Green Envy
Begge disse Models Own Pro lakker købte jeg i Boots på Oxford Street.

American Apparel - Peacock, Trenchcoat & Army Jacket
Disse 3 neglelakker fra American Apparel købte jeg i American Apparel butikken på Oxford Street.

OPI - Muppets mini kollektion med Wocka Wocka!, Excuse Moi!, Desginer... de Better! & Warm & Fozzie.
Denne mini kollektion købte jeg i John Lewis, som er et varehus a la Selfridges og Debenhams, som også ligger på Oxford Street.

Jeg købte også nogle andre lakker, men de er gaver til Maja, så dem må I vente med at se, til hun har fået dem. Ellers er det jo ikke rigtigt nogen overraskelse.. :D

Er man interesseret i hvilke butikker der ligger på Oxford Street og rundt omkring i London, så kan man kigge på denne fantastiske hjemmeside, som hedder Streetsensation. Der er simpelthen nogle fantastiske personer, som har taget billeder af en hulens masse gader og alle butikkerne derpå og lagt dem op på denne side. Jeg kiggede på siderne for Oxford Street og fandt ud af hvilke butikker der havde hvad hjemmefra. Altså neglelaksmæssigt ;o)

I John Lewis så jeg også disse skønne lakker fra Jessica i juletema. Købte dem dog ikke :(


Til sidst vil jeg lige vise jer en af lakkerne på, så I ikke føler jer snydt. Det er OPI lakken Designer... de Better! fra Muppets kollektionen. Og i dag med lidt bedre billeder. (har lavet en gør-det-selv lyskasse til de mørke vinter dage).


På billederne er der 3 lag og ingen toplak. Det er en fin sølv glimmer lak med orange stykker i. Den er super flot, men svær at tage billeder af. Hvis man klikker på billederne taget tæt på, kan man se de fine orange stykker. Jeg prøvede også lige at komme et enkelt lag Barry M - Silver Cascade ovenpå.. bare lige for at se.
Sussi

11 kommentarer:

Rainbowify Me sagde ...

Det ville være fantastisk at høre mere om den hjemmelavede lyskasse - meget gerne med billeder, så man evt. kan kopiere idéen. :)

Jeg ville i øvrigt have købt Jessica lakkerne på stedet, alene for flaskernes skyld. :D

Marias Nail Polish Blog sagde ...

+ en ang. Jessica lakkerne, de flasker ser for fede ud :)
Men det ser ud som om du har haft en dejlig tur :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Rainbowify Me.. Jeg har brugt denne guide til at lave min kasse. Jeg skal lige ha rettet den lidt til med noget bedre pap og nogle bedre pærer til lamperne..

http://www.digital-photography-school.com/how-to-make-a-inexpensive-light-tent

Jeg havde en fed tur, men har nu en masse vabler og ingen penge.. :D

Sussi

Katrine Mørk sagde ...

Hvordan er priserne på neglelak i London i forhold til herhjemme? (:

Sanne sagde ...

Tak for tippet med bobbelkonvolutterne. Jeg skal til Florida til februar (glæder mig HELT vildt!), og vil pakke nogen med der. Hvad skal jeg kigge efter over there? Nogen specielle gode råd? :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

katrine.. Det kommer lidt an på mærket. OPI koster feks 10.50 pund i John Lewis. Det samme for Essie og Jessica. Barry M, Models Own, Nails Inc og American Apparel koster det de normalt gør. Men de er stadig billige :D

Sanne.. uuuhh Jeg har kun en komplet hvor kan man købe neglelak guide til New York og til Los Angeles :D Men synes bestemt du skal kigge efter American Apparel. Essie og OPI er billigere selvfølgelig. Cover Girl kan man købe i supermarkeder. Men det kan være jeg kan lave en mini guide til dig inden du skal afsted :D

Sussi

Marlene sagde ...

Kan jeg spørre om hva du fant ut av angående hvor man får neglelakk i london? Jeg skal dit snart :D

Anonym sagde ...

Den lyskasse er jeg også meget interesseret i at høre mere om ;)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Marlene.. Jeg kiggede på streetsensation.co.uk og fandt ud af hvilke butikker der lå på f.eks Oxford street. Derefter gik jeg ind på hver enkelts webside og så hvad de havde og lavede en liste. Jeg tror desværre jeg fik slettet listen. Jeg kigger lige efter den :D

Anonym.. så snart jeg har fået færdiggjort den skal jeg nok skrive om den :D

Sussi

Line V sagde ...

Hvor kan man dog købe de fantastiske Jessica lakker?! Kender i en hjemmeside der sender til Danmark? MÅ EJE!!

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Line... Jeg så dem i john lewis og mener at de kan købes på deres hjemmeside. Www.johnlewis.com. Tror jeg. Ellers google john lewis.

Sussi

Send en kommentar