tirsdag den 8. november 2011

Dag 8: Gosh Nail Glitter


Dagens manicure er lavet med disse 3 nail art glitter dimser fra Gosh. Det er løs pulver, så man skal passe på med at puste eller ryste på hånden. Ellers er det ALLE steder!

Jeg har lavet en manicure med hver af de 3 glitter pulvere. Jeg har dog brugt samme fremgangsmåde. På æskerne står der hvordan man skal bruge det. Der står, at man skal komme klar lak på, men jeg har brugt alm neglelak, så hvis ikke glitteret dækker helt, så kan man ikke se neglen igennem. Så jeg startede med underlak, en neglelak og mens neglelakken var våd, så dyppede jeg neglene i glitteret. Jeg ordnede 1 negl ad gangen, ellers fandt jeg ud af, at neglelakken tørrede for meget på de sidste par negle inden jeg nåede dertil. Hvis lakken er for tør, så sidder glitteret ikke fast. Jeg brugte en gammel makeup pensel til at børste overskydende glitter væk rundt om neglene.

Først den sorte Grey Moonstone:
Til den sorte glitter, brugte jeg H&M's You Rock My World. En sølv holo, så hvis ikke den sorte glitter dækkede helt, ville man kunne se sølv igennem. Der er en masse sølv glitter i Grey Moonstone, så det ville ikke se mærkeligt ud. Jeg har valgt ikke at komme toplak på, for det giver et råt look. Man skal dog vente til neglene er helt tørre og glitteret sidder fast før man begynder at lave noget.
Den grønne Emerald Green:
Denne glitter fik mig i jule humør, så jeg fandt min røde China Glaze High Maintenance og røde glitter lak "ruby pumps" frem. Jeg dyppede kun halvdelen af neglene i glitteret og på denne manicure brugte jeg min toplak. Det gav et mere skinnende look. Og resultatet blev et nemt jule look.Den sidste glitter Amethyst Purple:
Til den sidste glitter valgte jeg, at skiftevis komme glitter på hele og halvdelen af neglene. Neglelakken jeg har brugt under, er China Glaze - Grape Pop. Synes helt bestemt bedst om glitteret UDEN toplak :D Det var forresten super svært at tage billeder af den lilla glitter. På billederne blev den mere blå end lilla, så på det nederste bille har jeg prøvet at justere farven en smule, men det er det øverste billede hvorpå farven er mest korrekt.Sussi

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Super flot!

Ida Gonzalez sagde ...

Det ser mega fed ud og det skal helt sikkert prøves!! Men lille spm, måske et dum spm, men forsvinder glitteret ikke hurtigt når man vasker hænder eller andet?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Ida.. Jeg ved det faktisk ikke, for jeg havde det ikke på mere end et par timer :D Men jeg tror nu ikke at man skal gnubbe for meget på det. :D

Sussi

Anonym sagde ...

Det holder ret godt, og falder ikke af på tøj osv.

Anonym sagde ...

hvor er det købt henne? :) det er vildt flot.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym. Jeg har købt dem i Føtex.

Sussi

Anonym sagde ...

vildt flot! men når du bruger toplak, rygger glimmeret så ikke af? eller sidder det fast på penslen, og rygger ned i toplakken?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Jeg kom rigeligt med toplak på penslen og inden jeg kom den ned i flasken igen sørgede jeg for at der ikke var glimmer på den. :D

Sussi

Anonym sagde ...

Det ser virkelig cool ud! Tror snart jeg selv skal prøve det! :-)

Kig forbi!

www.johannethorhauge.blogspot.com

Send en kommentar