lørdag den 10. december 2011

Julefrokost negle..

Her er så mine super hurtigt lavede julefrokost negle. Skal ha sort kjole på, så er det sjovere at lave lidt på neglene. Jeg havde lavet nogle andre negle, men ja.. der skete en ulykke efter jeg havde taget billederne af dem. På disse negle har jeg 2 lag China Glaze - Hight Maintenance og 1 lag Deborah Lippmann - Happy Birthday og et generøst lag Seche Vite Toplak. :D

De negle jeg havde planlagt var nogle splatter negle lavet med en vatpind. Men jeg havde kommet for mange lag på og lakken var ikke tør da jeg gik i bad, så da jeg kom ud var de knap så pæne. Jeg nåede dog at tage billeder af dem inden.. så dem får I lige også..


Jeg havde endda lavet forskellige farver på hver hånd! Øv! Nå men der er Sally Hansen - kan ikke lige huske navnet, men hvis I vil vide det finder jeg den lige imorgen. Så har jeg H&M - You rock my world (sølv holoen), en sort no name fra H&M og den fine sorte glitter fra LA Girl på tomlerne. Jeg finder klart navnene til jer hvis I vil ha det. Der er bare 10 minutter til jeg får gæster så det bliver lige et mega hurtigt indlæg, så bær lige over med evt taste fejl.

Lige til sidst et billede af min tommel efter badet :D

Øv!

Øv!

Og til alle jer der også skal til julefrokost i dag... Ha en fantastisk aften! :D

Sussi

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

syntes de røde med glimmer er fine men hvorfor ikke på hele neglen?

Mette sagde ...

Øv hvor irriterende! ):

Jeg tror i øvrigt, at Sally Hansen lakken hedder Fairy Teal. Det ligner det i hvert fald :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Det er meningen. Det hedder en omvendt fransk manicure :D

Mette. Du har ret :D

Sussi

Sophie sagde ...

Der burde være et smart eventbureau hvro man fik lavet sine negle inden festen / eventet! Det ville være genialt. Hvis du spørger mig i hvert fald ;)

Fine army negle !

Rikke S sagde ...

Smart! Og ja, jeg er helt enig Sophie.

Har i alle neglene klar til dette års julefrokost også?

Send en kommentar