tirsdag den 13. december 2011

Let it snow


Julen nærmer sig, men hvor bliver sneen af? Det er som om det ikke rigtig bliver jul uden en god gang sne, så nu har jeg lavet en snemanicure for at se om det ikke kan lokke sneen frem fra sit skjul.
Det var et rigtig hyggeligt design at lave, og jeg brugte rigtig meget tid på det, fordi linierne skulle være meget tynde for at det rigtigt lignede snefnug og ikke bare fugleklatter.

Jeg har både brugt glitter og et par enkelte palietter til at lave ekstra små snefnug med. Det er et af de designs jeg er mest glad for. Endelig har jeg fundet et design, som kombinerer julede ting med min ynglingsfarve - blå.
Den blå base er fra Essie Aruba Blue, som er en virkelig smuk blå lak. Det er også en af de lakker jeg modtog i den stak jeg bestilte da billigvoks satte alle Essie lakker ned til 29. :) De hvide snefnug er malet med Essie Blanc, jeg har tegnet dem med min lille pensel. De små snefnug af glitter har jeg lavet med China Glaze Nova - en af mine ynglings glitterlakker.

Men hvor er det dog svært at tage ordentlige billeder, det er slet ikke så fint på billederne, som det er i virkeligheden - øv - men sådan er det i det her vejr.

- Maja

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvad arbejder i enlig som?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej Anonym :)
Jeg er studerende på Københavns Universitet, hvor jeg læser til dyrlæge :)
Mvh Maja

The Dandelion Chronicles sagde ...

Hvor dejligt at se en vinter-manicure of ikke altid rød-grønt-juletræ-candy canes..
Jeg synes, at den er super fin, og du må have en engels tålmodighed for at tegne alle de linjer i snefnugene.. :)

Gitte sagde ...

Hold da op Maja, hvor er det bare flot! Du er simpelthen bare så god til at lave designs.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

The Dandelion Chronicles: Jeg synes også, at det var på tide med en anden slags julemanicure :) og det er nemt at være tålmodig, hvis man synes, at det er sjovt :)

Gitte: Tusinde tak skal du have :) jeg bliver altid rigtig glad for at høre, at I kan lide det, jeg laver :)

Mvh Maja

Cecile Printz sagde ...

Hold da op, hvor er de flotte!

Anonym sagde ...

Bruger du nogle bestemte pensler til at male med? :)

Maria sagde ...

Wow det er flot. Jeg har lige et spørgsmål til jer. Hvordan fjerner I glitterneglelak? Jeg har for nylig købt en glitterneglelak med forskellige størrelser glitter i, men den var et helvede at tage af. Det tog en halv time. Hvordan gør I?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Cecilie:Tak skal du have :)

Anonym: Jeg har købt en lille pensel på ebay som jeg bruger :)

Maria: Tak skal du have :) Det er rigtig træls at fjerne glitterlak, Sussi og jeg leder også efter en neglelakfjerner som gør det nemmere, hvis vi finder en skriver vi det selvfølgelig på bloggen :)

Mvh Maja

Anonym sagde ...

Først og fremmest: Hvor er det bare en SMUK manicure, blev helt åndeløs af beundring! Så superflot og elegant, jeg bukker og nejer i beundring:)

En måde som jeg synes kan underlette at fjerne glitterlak på, er at evt først lægge en alm lak over den (slidte?) glimmerlak (dette kan hjælpe til med at opløse/blødgøre den hærdede/gennemtørre glimmerlak) Det kan hjælpe, men er ikke altid nødvendigt. For ofte kombinerer jeg kun dette skridt med folie-metoden (the one and only glitter remover):
Her tager jeg en vatrondel, væder den med neglelaksfjerner, lægger den på neglen og tager herefter et stykke sølvpapir om. Så sidder jeg med sølvpapirsdutter på alle fingrene et stk tid og glor, mens jeg lader opløsningsmidlerne om det hårde arbejde med at opløse glimmerlakken. Denne metode mere end halverer tids- og neglelaksfjernerforbruget:)
Det er en god idé et smøre hænderne først, da en remover virker udtørrende -og altid huske at vaske hænder når man er færdig:)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Ja det er en rigtig god måde at fjerne det på. Den bruger jeg også når der er tale om meget dum glitter :D

Sussi

Send en kommentar