tirsdag den 28. februar 2012

Nyheder fra DependJeg har modtaget endnu en nyhed fra Depend, denne gang er det nogle art penne. Jeg har luret lidt på dem, og jeg glæder mig til at prøve dem. Der er kommet 5 nye farver til deres serie med blandt andet guld og sølv.
De kan købes i Matas for 35,-
Jeg glæder mig til at vise jer hvad jeg får lavet med dem.

- Maja

8 kommentarer:

Julie sagde ...

Fedt at de også er kommet i farver :)

Kathrine Jensen sagde ...

Først skal det nævnes at jeg har fulgt jeres blog lige siden den startede, og jeg synes stadig at det er rart at "klikke ind i jeres univers".

Når det er sagt, så synes jeg desværre at der er kommet for mange anmeldelser af produkter, og for mange matas-mandag-ish ting. Jeg synes efterhånden ikke at det er lige så sjovt at læse jeres blog. Jeg ved ikke hvad man ellers kan lave, eller hvad har tid til, selvfølgelig. Hvis jeg var jer ville jeg bare passe på at I ikke kommer til at fungere som reklameside for diverse firmaer og butikker...

looove

Anonym sagde ...

Jeg er faktisk enig med Kathrine.
Men nu er det jo jeres blog, og I bestemmer vel hvad den skal bruges til :-)
Glæder mig til at se hvad I kan finde på med disse nailart-lakker,det skal nok blive flot!

Ann-sofie sagde ...

Fedt.
http://wwwblogger-lalalaland.blogspot.com/

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej tøser..
Vi har altid anmeldt produkter på siden, så det er jo ikke noget nyt kan man sige. Vi er bare så heldige, at vi får tilsendt produkter fra PR firmaer og webshops. Det gør bare at vi har mulighed for at vise jer flere forskellige produkter end hvad vi selv ville have råd til at købe.

Vi har dog altid givet vores ærlige meninger om produkterne og der er ingen af vores "sponsorer" der forventer eller kræver positiv kritik af de ting de sender til os.

Vi har også altid reklameret for de web shops hvor vi selv køber produkter fra og det vil vi fortsætte med. At vi fortæller jer hvor vi får nogle af de produkter fra som vi anmelder, gør jo også at I ved hvor I kan købe dem. Det er også en service vi altid har givet jer uanset om vi selv har haft penge op af lommerne eller ej. Største delen af de produkter vi anmelder her på bloggen har vi selv betalt for.

De fleste blog indlæg har altid været med test af neglelak, og derudover har vi så lavet diverse nail art, men tid er også en kæmpe faktor, da vi begge har små børn under 1 år og skole/arbejde. Bloggen bliver opdateret stort set hver dag, og det er vores mål.

Vi må som blog også følge med i hvad der sker i neglelak verdenen og for tiden er der en masse danske webshops der dukker op. Til fordel for os og vores læsere, og dem skal vi naturligvis skrive om. Vi kan ikke undlade at skrive om nye kollektioner for så ville vi jo ikke være aktuelle.

Sussi

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Det skal også siges, at vi har mulighed for flere konkurrencer til vores læsere med federe præmier :D

Sussi

M. Hermansen sagde ...

Lækkert!
En lille Info, billigvoks.dk sælger lige nu NYHEDER fra essie til 38kr:)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

M.. Tusind tak. Fik lige smidt 4 i kurven :D

Sussi

Send en kommentar