fredag den 9. marts 2012

Sally Hansen Goodie Bag.

 Åh det var næsten lige som juleaften i går, da jeg kiggede i postkassen. Desværre havde jeg ikke tid til at kigge nærmere på tingene før i dag. Sally Hansen's har været så søde, at sende os lidt smagsprøver på nogle af deres nye produkter, så vi kan vise jer dem. Jeg glæder mig til at prøve disse. Jeg er i sær vild med Salon Effects produkterne. Og så tror jeg også at mine negle kunne bruge lidt kærlighed efter denne frosne vinter.

Dette nye serum tilføjer fugt, antioxidanter, vitaminer mm til negle og neglebånd. Kan købes i Matas forretninger fra uge 15 til 89,95.

Disse er 2 ud af 4 nye varianter af Salon Effects (real nail polish strips). De her hedder Wild Child (zebra) og Kitty Kitty (leopard). De andre to er Laced Up (blonde effekt) og Bling it On (lyserød glimmer).

Disse 3 skønheder kommer også snart i din nærmeste Matas. De to yderste er med shimmer og den midterste er en creme finish neglelak. De hedder (fra venstre), Calypso Blue, Gray by Gray og Angel Wings. Complete salon manicure lakkerne er baselak, neglelak og toplak i én.

Salon Effects og neglelakkerne kommer i Matas fra uge 13 og koster 89,95.

Jeg håber, at jeg snart har en anmeldelse af de forskellige ting, især serumet.

Sussi

4 kommentarer:

Marianne sagde ...

Hej. Jeg vil bare lige sige, at de også siger at neglelakkene er forstærker og vækstpleje. Altså 5 gode ting, i en neglelak. :)

Rikke sagde ...

jeg er selv fan af sally hansen, - var i USA i efteråret og det er som at komme i neglelak-himlen; produkterne er billige!! Glæder mig enormt til at høre jeres mening om negle-klistermærkerne,da jeg selv har været ved at ville købe dem mange gange......God fredag!

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej Rikke..

Har selv været i New York 2 gange og elsker simpelthen at neglelak er så billigt derovre :D

Jeg har testet en af Salon Effects klistermærkerne på bloggen før, du kan se indlægget her

http://neglenymfer.blogspot.com/2011/11/dag-21-inspireret-af-en-film.html

Jeg tager de zebrastribede på i dag og så kommer der endnu et indlæg med saloneffects klistermærker i den nære fremtid..

Go lørdag!

Sussi

sts sagde ...

Elsker jeres blog og har fulgt jer i lang tid nu :)

Please tjek min blog ud :)
http://beautilicious11.blogspot.com/

Send en kommentar