lørdag den 10. marts 2012

Sally Hansen Complete Salon Manicure - Gray by Gray


Dagens neglelak er en af de 3, som jeg modtog fra Sally Hansen. Det er en complete salon manicure neglelak, en som de mener både er underlak, neglelak og toplak i én. Jeg har ikke testet dens holdbarhed i forhold til med og uden toplak, men jeg vil prøve at få det gjort på et tidspunkt hvor jeg ikke har så travlt med at lave andre indlæg. Ellers må jeg nøjes med at teste det på 1 hånd (højre) og så teste andre lakker på den venstre.

Nå, men jeg må indrømme, at denne type neglelak fungerer bedst på negle uden riller og andre ujævnheder, for det er svært at dække over den slags uden en ridgefiller eller baselak. Som I kan se på billedet ovenover her, så har jeg nogle ujævnheder i mine negle for tiden, og det kan man tydeligt se igennem 2 lag. Jeg synes dog, at det var synd for den smukke lak, at skulle vises på mine usle negle, så jeg hev min buffer frem og gav alle neglene en tur og tog nogle nye billeder. Desuden trængte mine neglebånd også til lidt kærlighed.Farven i sig selv er flot, efter min mening. Den er en støvet blå som jeg har svært ved at beskrive. Den er mere grå i virkeligheden for den var meget svær at fange rigtigt på billederne. Konsistensen er simpelthen så god. Den er tilpas tyk og fordeler sig godt på neglene. På de nye billeder har jeg heller hverken base eller toplak på, men ville måske bruge mindst underlak, da jeg altid mener at man bør bruge det.

Og så til sidst vil jeg lige tage et emne op, som der er blevet snakket lidt om i kommentar felterne her på det sidste, nemlig pensler. For som jeg skrev for et par dage siden, så har jeg prøvet et par brede pensler efterhånden og Sally Hansen's complete salon manicure lakker er blandt dem der har brede pensler. Nu er det ikke fordi jeg har fået disse gratis, at jeg skriver følgende, men jeg mener det rent faktisk. Disse pensler er simpelthen kvalitets pensler. De er tætsiddende, ikke for brede til selv de mindste negle, lakken læber ikke ned ad penslen og ud på neglen. Den er nem at styre, er perfekt afrundet og fordeler lakken pænt på neglene. Den er ikke for bred til flaske åbningen og den er generelt bare pænere at se på. Man kan mærke at man får noget for pengene. Den minder mig lidt om en bredere udgave af CND's pensler. Jeg tager nogle billeder af penslerne til sammenligning med disse og dem fra L'oreal's mini'er.

Jeg ved godt at flere af jer skriver, at I er tilfredse med L'oreal's pensler, men jeg synes at de 2 er meget langt fra hinanden og sammenlignet er Sally Hansen, Dior, Isadora's brede pensler langt bedre kvalitet. Men nu koster L'oreal's også ½ så meget som den billigste af dem jeg nævnte her. Så man kan måske ikke forlange mere. Jeg synes da, at det er fedt at I er tilfredse med dem. Jeg vil bare have lov til ikke at være det. :D Det kan være at de kommer med i præmie puljen til vores jubilæums konkurrencer. Hellere gøre jer glade end at de kommer til at ligge i mine skuffer og kede sig.

og og og.. jeg har kigget reklamer igennem og der var ikke nogen tilbud på neglelak og neglerelaterede produkter. Men Matas har ikke kommet deres nye avis op på siden endnu, men når de gør vil jeg lige kigge den igennem.

Ellers rigtig god weekend!

Sussi

9 kommentarer:

Mia sagde ...

Jeg savner nogle negledesigns sådan nogle fancy nogle ikke bare at i tester neglelak det kan blive lidt kedeligt i længden.
det var grunden til jeg startede med at læse jeres blog

Marianne sagde ...

Super flot farve, det kunne være man skulle investere i den :) Jeg synes personligt selv, at penslen i disse neglelakker er de bedste, jeg har prøvet, den er virkelig nem at lægge med.

Carina sagde ...

Jeg har i dag set i Føtex-reklamen, at man kan få flere forskellige kosmetiksæt fra næste uge, bl.a. nogle med neglelak hvor der er en mønsterplade og 8 små lakker til 39.95,- .. Så lidt neglerelateret er der da på tilbud :D

Pia sagde ...

Hvilken Ridgefiller vil I anbefale, hviken en bruger I selv?
På forhånd tak.

Anette sagde ...

ELSKER den farve! Rå og raffineret på en gang.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Pia.. Jeg bruger ikke rigdefiller, så jeg kan ikke anbefale dig en.

Sussi

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Mia.. desværre tager fancy negle designs lang tid at lave og for tiden er tid en luksusvare. I april vil der være lidt mere af den slags i forbindelse med vores 3 års jubilæum. Der er har altid været flere indlæg med anmeldelse af neglelak end designs på bloggen.

Sussi

sts sagde ...

Elsker jeres blog og har fulgt jer i lang tid, please tjek min blog ud hvis i har lidt ekstra tid :)
http://beautilicious11.blogspot.com/

Anonym sagde ...

Hej

Hvilken farvekode har denne skønne lak, som I tester her på denne side ?

Send en kommentar