lørdag den 3. marts 2012

Neglelak på tilbud - uge 10

Her er de tilbud jeg har fundet til jer på neglelak og negle relaterede produkter fra i næste uge.

Bilka har Calvin Klein kosmetik på udsalg og det gælder også deres små neglelakker. Jeg har en enkelt og den synes jeg er pæn. Jeg har dog fået den i gave, så jeg ved ikke hvad prisen normalt er.

Matas har igen i næste uge tilbud på Sally Hansen produkter. Både neglelak og andet godt. Frit valg 49,95. Mavala har lavet min favorit neglelakfjerner, men det er desværre ikke den der er på tilbud. Til gengæld er det måske godt med lidt håndcreme for tiden. Jeg har lidt tørre hænder. Der er ikke tilbud på Essie's neglelak, men de reklamerer med at de har fået nye farver. Hvis det er dem på billedet ser det ud til at være dem fra sommer kollektionen 2011. Nu er de jo ikke lige så hurtige som de amerikanske web shops til at få varerne hjem. Lidt synd dog.

Er man til Matas egen neglelakfjerner, så har de den på tilbud i næste uge og Depend har falske negle og hjemmekit til at lave gele negle på tilbud.

Føtex har Revlon kosmetik på tilbud og det ser ud til at være et rigtig godt tilbud. 2 for 35, kan det passe? Jeg overvejer at kigge forbi min Føtex og se hvilke farver de har. Jeg ejer nemlig ikke nogen neglelak fra Revlon.

Billigvoks.dk har stadigvæk tilbud på Essie neglelak til 38,-. Det er en rigtig rigtig god pris! Selv får man dem ikke til den pris i USA. De har endda den helt nye forårskollektion Navigate Her og Go Overboard, men også Lux Effects lakkerne. Jeg ved dog ikke hvor længe tilbudet varer, så skynd jer!

Det var vist det. Hvis I kender til andre gode tilbud eller falder over nogle, så skriv endelig til os her i kommentarfeltet, eller på mail.

Der er ingen af disse firmaer som har betalt os for at reklamere for dem. :D

Sussi

10 kommentarer:

M. Hermansen sagde ...

Billigvoks har virkelig længe haft deres lakker til 38, så jeg tror bare at lakken forsvinder fra sortimentet når der ikke er flere, men jeg har købt end del af de nye og de er vildt flotte og forårs/sommeragtige

qwertyy sagde ...

Min veninde har en masse Revlon neglelakker fra USA, og af dem jeg har set er de rigtig gode og flotte!

Anonym sagde ...

Fed guide!:-D

Sanne sagde ...

Skønt indlæg, bliv endelig ved med det! :)

Ville bare lige sige at jeg så Sally Hansens Gem Collection i virkeligheden i USA, og dem behøver I ikke investere i, for de ligner næsten alle sammen OPI's Muppet collection. Jeg købte kun Glitz Gal, som er den eneste som skiller sig ud. Den er en meget fin grå/sort glimmerlak. Dvs. der er småt sort "glimmer" og større holografisk sølvglimmer i. Jeg har den på i dag og den er bare fin over en koksgrå lak. :)

Pwinsessen sagde ...

Ih, jeg var i Føtex i går for at købe Revlonlakkerne. Først kunne jeg ikke finde dem, men fandt dem til sidst helt gemt bag nogle kasser med andet makeup. Nå, men stor var skuffelse, da jeg ved første øjenkast kun så en lille smule forskellige farver. Derfor var glæden ekstra stor da det gik op for mig, at flere af lakkerne var med duft! Jeg hapsede 4 og lagde dem på i aftes. De dufter ret meget og ret syntetisk (hvad kan man forvente andet, men det kan dæmpes med en overlak, har jeg læst. Og de dufter søreme stadig, dog ikke så kraftigt.
Farverne er rigtig fine i sig selv og så er det sjovt at de dufter.

LineV sagde ...

se www.cheapsmells.com
Hjemmesiden er lidt uoverskuelig, men hvis man går ind under kosmetik og så finder O.P.I så ahr de helt fantastiske tilbud!! Bliver jeg simpelthen nødt til at dele med jer. O.P.I i Matas koster 125, herinde finder du dem til under 70 kr for dem på 15 ml! :-)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Line V.. har du handlet der? Der står at man betaler fragt pr vægt. Det lader dog til at være indenfor EU, så der burde ikke komme told på.

Sussi

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Pwinsessen.. Lyder spændende, må hellere ned og kigge på torsdag når jeg har tidligt fri.

Sussi

Tine sagde ...

Tak for tippet. Var i Føtex idag og fandt en lille kurv med Revlon produkter. De lakker de havde var faktisk alle pæne. Jeg købte Posh Pink, Beach, Ocean Breeze og Peach Smoothie. Den sidste er jeg især begejsret for, en pæn nude creme med subtilt shimmer finish.

LineV sagde ...

Har ikke selv købt der endnu da pengene ikke er til det, men har fået anbefalet siden af en der har købt make-up derinde fra :)

Send en kommentar