mandag den 2. april 2012

Konfirmand 2012

Lily Konfirmationskjole 2012.
Det er sæson for konfirmationer i øjeblikket og i dag har jeg lavet et par designs som man kan bruge som inspiration til sine negle til den store dag.

Udover de franske negle, som jeg synes er en smule kedeligt, så er pasteller i fersken, koral eller lysegrøn flotte på neglene. Men hvis man til sin konfirmation har et farvetema, kan man male neglene så de matcher.

Jeg har prøvet at lave en anden udgave af franske negle, bare med en smule farve og en sten. Man kan naturligvis bruge andre farver.
Sådan har jeg gjort:
Først har jeg påført 1 lag underlak og ladet det tørre i 2 minutter. Dernæst har jeg malet 1 lag med den hvide perlemors neglelak fra Depend nr. 293. Så malede jeg i fri hånd en fransk kant med den ferskenfarvede Depend nr. 298 og til sidst endnu et lag med den hvide neglelak.

De små sten har jeg fastgjort med toplak. Jeg påførte 1 negle ad gangen med toplak og satte stenen i mens den var våd. Men hvis man vil være sikker på at den sidder fast hele dage, kan man bruge neglelim i stedet.

Grunden til at jeg har lagt den farvede franske kant under den hvide neglelak, er for at den skal blande sig deri og ikke se så voldsom ud. Hvis man kommer en hot pink neglelak på kanten, vil den se tydeligere ud igennem.

Til den lidt modigere konfirmand har jeg lavet nogle negle med striping tape. Det er en meget tynd tape, som kan købes på internetbutikker der sælger ting til neglene. Den har jeg brugt til at dække neglene med i mønstre, så der kommer en effekt når man fjerner dem igen.

Dette kan naturligvis også gøres med andre farver, men jeg synes at det så sejt ud med nude/hudfarvede negle og så den koralrøde neglelak ovenpå.Sådan gjorde jeg:
Først 1 lag underlak, dernæst 2 lag af Essie - Jazz. Ovenpå kom jeg et lag toplak og ventede 2 timer. Hvis man skal bruge tape, stemple konad eller andet, så er det en god ide at vente minimum 1 time, ellers kan man ødelægge lakken. Så tog jeg min striping tape (som jeg har byttet mig til med en af vores søde læsere) og satte en masse på i forskellige mønstre. Man kan naturligvis nøjes med at bruge 1 mønster på alle neglene. Jeg ville bare vise jer et par ideer jeg havde.

Da jeg havde sat på alle neglene tog jeg og kom 2 tynde lag Essie - California Coral på. Èn negl ad gangen og mens neglelakken var våd trak jeg tapen af igen inden jeg gik videre til næste negl. Da alle neglene var færlige ventede jeg 1 time før jeg kom toplak på.

Hvis I har brug for flere ideer kan I evt kigge på bidragene til vores konfirmations konkurrence fra sidste år. Dem kan I finde HER. (Husk at konkurrencen er slut og man ikke kan deltage længere.)

Sussi

Fun Fact: Vidste I, at Sussi & Maja mødte hinanden, da Maja startede på Sussi's arbejde i starten af 2009 og blev veninder fra første arbejdsdag?

6 kommentarer:

Marias Nail Art sagde ...

Jeg synes det er to søde bud, jeg er især vild med det første, det er rigtigt sødt og piget.
Min erfaring er nu at hvis man lægger en god toplak, f.eks. Seche Vite, over rhinsten og perler, så kan de holde på i mange dage, medmindre man naturligvis piller eller bider i dem ;)

Mette K. sagde ...

Det ser rigtig godt ud - er især vild med det sidste design, og tror også snart at jeg vil prøve noget af det negletape. Jeg har set det på flere blogs, og det virker som en god måde, for os der ikke har så rolig en hånd til at tegn designs ;-)

Det kan forresten købes på Trendsales til rimelig billige penge, jeg fandt fx en der sælger 18 ruller til 75 kr. (http://www.trendsales.dk/listings/25474780?forum=157&id=25474780&rt=&road=&search=&sort=&status=&AC=2)

(Det er altså ikke mig der sælger det, hvis nogen skulle tro det - synes bare at andre måske skulle have glæde af buddet)

Lisa sagde ...

Jeg fik fat i 10 ruller negletape til ca 7 kr på ebay. Og så var der endda gratis fragt

Sanne sagde ...

Rhinstens-fransk må jeg efterligne, det ser nemt og supergodt ud.

Jeg har også lige købt 10 ruller tape på Amazon til lidt under 5 pund, jeg glæder mig til at afprøve det.

Anonym sagde ...

Hvad ville i have på som gæst til en konfi?

Naya sagde ...

Ser så flot ud! Men tænkte på hvor i har købt det der striping tape for jeg kan ikke finde det nogen steder....??

Send en kommentar