lørdag den 5. maj 2012

Marzipan med guldflager..


Dagens neglelak er denne grønne forårs skønhed fra Isadora. Den hedder Marzipan og er en shimmer neglelak. Farvemæssigt minder den en smule om Essie's Navigate Her, men denne er helt sin egen pga den fine grønne shimmer. Desværre var solen gået næsten helt ned da jeg tog billederne, så man kan ikke helt se den. Øv. Det er måske ikke så tydeligt på billederne, men denne Isadora neglelak var en anelse tyk og en smule svær at påføre i tynde lag, så det kom til at klumpe en smule på andet lag. Jeg kommer nok noget neglelak fortynder i næste gang jeg skal bruge den.

Til gengæld har jeg fået en fin guld crackle neglelak fra Nail Mania som jeg ville prøve ovenpå den grønne.

Selvom disse crackle neglelakker var det helt store sidste år, så har de fleste større neglelak mærker stadig nye farver i kollektionerne og flere er på vej. Denne fra Nail Mania er også en ny tilføjelse til deres sortiment og sammen med en sølv variant har de fået et par andre også. Selvom man måske har fået "for meget" af denne type neglelak, så kan man sagtens stadig have dem på og være trendy. Denne i guld er helt klart en positiv tilføjelse til crackle universet. Sammen med en shimmer base i en flot sommer farve vil den se fantastisk ud. Har man en sort crackle kan man evt komme en pastel eller en neon farve under.

(Isadora lakken er sendt til os fra Isadora i Sverige og Nail Mania lakken er send til os fra Nail Mania)

Sussi

Fun Fact: Engang lærte Maja & Sussi hele teksten til Nik & Jay's Endnu En for at drive deres kollegaer til vanvid til en personale fest. Det var før nogle af os blev gravide, så der blev drukket masser af cider. Der blev også taget et par billeder... 5 kommentarer:

Minela sagde ...

Det er en super lækker grøn farve :)

minelakahrimanovic.blogspot.com

Lisa Thestrup sagde ...

Essie navigare her var også min første tanke da jeg så dagens billeder. Og rigtig flot med crackle på :-)
Jeg blev aldrig helt hut på krakelering sidste år, ej heller i år. Men jeg tror jeg vil prøve med tape, så det kun er noget af neglen det kommer på.
Glædelig søndag :-)

Ps: keg har lavet en debat gruppe på FB, søg på Negle Lir

Sophia sagde ...

Fed sammensætning af farver!!! :)
Kunne være man skulle prøve det ;)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Lisa.. Jeg kigger lige på det en af dagene og skriver lidt om det såvi kan få gang i siden. :D
I
Sussi

Anne Mette M. Sørensen sagde ...

Nu hvor i skriver at der er shimmer i den, hvordan er den så forhold til Waterlily fra Dior??

Send en kommentar