onsdag den 30. maj 2012

Tilbud uge 22.

Jeg kiggede lige ugens tilbuds aviser igennem i går og fandt et par negle relaterede tilbud til jer. Den slags kan I jo godt lide.

I Føtex kan du finde dette sæt med 8 artpenne med både pen og pensel. Prisen er nogenlunde, hvis ikke man vil give sig i kast med f.eks Ebay.com


I Rema1000 har de en masse forskellige negle tilbehør samt neglelak. I hvert fald hvis man ser på både tekst og billeder. Prisen er jo helt i bund, så det kan jo ikke skade at kigge.Det var lige hvad jeg fik øje på, men hvis I kender til andre tilbud er I mere end velkomne til at skrive i kommentarfeltet herunder.

Sussi

P.S Gæt hvem der er kommet hjem fra ferie?


6 kommentarer:

Lisa Thestrup sagde ...

Har du fået bank så? :-/

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Lisa.. ikke endnu :D

SUssi

Anonym sagde ...

Hej.
Jeg har købt sættet fra Føtex- det kan varmt anbefales, da man både har en lille pensel og en indbygget dotting-pen i hver flaske. Har kun prøvet at lave nogel enkle maguritter med det, men har store forventninger til fremtidigt brug af sættet :)

Anonym sagde ...

jeg vil lige sige jeg har købt et sæt falske negle i en mælkehvid/transparent farve med 40 negle, 1 lim(3gram) til KUN 10 kr... fantastisk kvalitet, super flot form - mere firkantede i det, men stadigvæk ikke for skarpt udseende. og der er så mange størrelser så du finder sikkert din pasform til neglene. Har dem faktisk selv på nu, men de eneste minusser er at de måske er lidt for lange til en type som mig, men det kan jo altid files lidt ned. (det jeg bare for doven til)

Anonym sagde ...

Anonym over mig: Hvor har du købt det henne?

Anonym sagde ...

Som svar til anonym over mig: Rema 1000 i Høje taastrup. Den tæt på Høje taatrup station.

Send en kommentar