tirsdag den 29. maj 2012

Indie mærker på etsy.com

Indie mærker dukker op alle steder nu. På etsy.com kan man finde et utal af folk der laver deres egne neglelakker. Blander dem og kommer dem på flasker, kalder dem navne og sælger dem til neglelak fanatikere rundt om i verden. Lakkerne koster som regel fra 20 kroner og op, men nogle af de populære stiger lidt i priserne. Mærker som Lynnderella er også et af disse hjemmelavede mærker, som bare er blevet et kult mærke efter hånden.

Kort om etsy.com - det er en portal, hvor man kan sælge/købe håndlavede ting. Alt fra smykker til tøj, tasker, neglelak accessories osv. Man kan også købe forsyninger hvis man selv vil i gang med f.eks at lave sine egne smykker. Så kan man finde tilbehør osv derinde. Det er der jeg har købt ind til at lave neglelak smykker f.eks.

Jeg vil gerne fremhæve et par af de mærker man kan finde derinde.


Lush Lacquer - de flotteste glitter lakker, de koster 52 kroner stk. (foto etsy.com)


P&K - creme, shimmer og glitter lakker, fra 59 kroner stk. (foto etsy.com)
Spooky Bones - skøre sammensætninger og masser af glitter. Små 21,- Store 61,- (foto etsy.com)
Aquadaisy - søde kitcshede glitter lakker. Små 27, Store 55. (foto etsy.com)

TheHungryAsian - perfekte hjemmelavede glitter lakker, mini 26,- stor 55. (foto etsy.com)


Andre mærker: Darling Diva, Enkelini m.fl Søg på nail polish under fanen (handmade) og se et utal af smukke neglelakker komme frem på skærmen! Kender du nogle af disse mærker? Har du måske allerede nogle af dem?

Sussi
7 kommentarer:

Anonym sagde ...

i LOVE AquaDaisy polish! Did you happen to get Purple Heart? It's AWESOME!

Lisa Thestrup sagde ...

Jeg anede slet ikke der fandtes så mange der laver lak og sælger dem. Jeg kendte kun til Lynndarella som jeg ikke helt har forstået hvordan man får fingrene i. Og whimsical ideas by Pamsom ikke shipper internationalt, og jeg synes de er afsindig flotte!!

"Indie" betyder det hjemmelavet lak? Jeg troede det hed Franken?

Etsy.com, jeg synes at jeg har set kendte mærker dér, når jeg feks har googlet en lak?
Jeg har endnu ikke sat mig ind i brugen af siden.... Er det lidt ligesom ebay? Altså at man køber fra forskellige mennesker rundt om i verden.

Jeg kan rigtig godt lide konceptet, at eje en lak der ikke er produceret i flere tusind styk. Og faktisk gad jeg også vildt godt at kunne lave selv/til mig selv, eks efterligninger af Lynndarella og By Pam, men jeg er ikke en knag til engelsk... :-/

Lisa - der langt fra er inde i alt det Negle Lir, og derfor er lykkelig over at denne blog findes!!

Quyen sagde ...

Årh, sikke mange fine gliterlakker. Det kunne være, at man skulle kigge på de forskellige sælgere på etsy. Men hvor meget er fragten på? :)

Sara sagde ...

Hej Maja og Sussi,
Efter at jeg er begyndt at følge jeres blog fast, er jeg blevet ret forelsket i mærket OPI, de har bare nogle lækre farver. De er desværre også lidt små dyre, Jeg ville forkæle mig selv med (endnu) et par lakker derfra, og jeg ledte efter dem i dk, men syntes det blev for dyrt med prisen + fragten. Tænkte om der ikke findes gode sider fra fx. England, tænkte på jeres blog, hvor jeg så fandt en guide til hvor man kan købe dem, resultatet blev jeg fik dem billigere og med gratis fragt fra Beautybay (så har man jo lige pludselig råd til en lille ekstra lak ;) )
Vil bare sige tak for en god blog! :) Den er flittigt brugt! =)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Lisa.. Indie er bare kort for Independant/uafhængig og har ikke noget med at de er hjemmelavede at gøre. Bare at de er produceret af personerne selv. Etsy.com er lidt lissom trendsales/ebay osv hvor folk rundt om i verden (mest usa) sælger de ting de selv laver.. Franken betyder ikke hjemmelavet, men er blevet det ord vi forbinder med det pga Dr Frankenpolish. En blogger som kun lavede hjemmelavede neglelakker på hendes blog. Hun blogger desværre ikke mere.

Quyen.. Det er forskelligt med fragten, men man kan se det på de enkeltes sider.

Sara.. tusind tak for de søde ord. Er glad for at du kunne bruge os til noget. Pas nu på ikke at bruge alle dine penge :D

Sussi

Carina sagde ...

Fragten står typisk når du klikker på en vare - de plejer at skrive hvor de sender til ex United States. Hvis de ikke sender internationalt kan man prøve at skrive til sælger for at spørge - jeg har været heldig et par gange at de vil sende til Dk selvom de normalt ikke gør det :)

Carina sagde ...

Hov - fik lige trykket udgiv lidt for hurtigt :)
Fragten er forskellig fra sælger til sælger. Jeg har betalt 4-10$ for fragt når jeg har købt noget.

Send en kommentar