mandag den 25. juni 2012

China Glaze - Agent Lavender

Dagens neglelak er endnu en af dem jeg aldrig har fået testet. Måske har Maja, men er ikke helt sikker. Så i dag får i den dog med lidt krymmel på.

Jeg havde købt nogle af de små kugler på Ebay i en masse forskellige farver til næsten ingen penge og blandet dem selv så farverne passede til min kjole i lørdags. (det var min svigerinde Marianne's bryllup). Jeg fik desværre ikke taget billeder af dem, men svigermor gjorde og vil høre hende om vil sende det til mig, så I kan se det. Der havde jeg nemlig brugt neglelim og rullet neglene i det så det dækkede helt.

Men her har jeg bare drysset lidt over toplakken. Jeg har 2 lag på på billederne. Den var meget nem at påføre trods den tynde pensel og at det er en pastel farve.

I dag har jeg en Depend holo på, men har ikke fået taget billeder endnu. Håber på at solen er fremme når jeg får fri fra arbejde om 2 timer.

Sussi

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Har du et link til de små kugler på eBay?

Anonym sagde ...

Hej sussi, har du sendt din "anden bestilling ud" af ting som folk har købt eller fået af dig? Venter nemlig så spændt :-$

Negle Lir sagde ...

Vildt flot :-p

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Jeg søgte på "Micro Beads Nail Art" og så kom der en masse frem. Der er en masse forskellige farver at vælge imellem.

Sussi

Send en kommentar