torsdag den 9. august 2012

H&M - Wanna Pepperoni?
Dagens neglelak er denne grønne karry farvede en fra H&M. Jeg må indrømme, at jeg elskede farven i flasken, men synes ikke at den passer super godt til min hudfarve. Desværre er det sådan nogle gange med farver jeg kan li. Men man kan jo ikke rigtigt se det før de kommer på. Har det sådan med orange neglelakker f.eks.

På billederne har jeg 2 lag og Essie Good to go toplak på. På min neglelak sad penslen ikke helt rigtigt på i forhold til det flade låg, så det var lidt tricky at komme den på.

Sussi

4 kommentarer:

Anne Mette M. Sørensen sagde ...

Det var da en lidt spøjs farve.
Den virker sådan lidt skizofren.. som om den ikke rigtig ved om den vil være gul eller grøn ;-)

Hvorfor mon den hedder pepperoni?!

Conni Nørskov sagde ...

pssst.. de flade låg er lavet til, at man kan tage dem af, så har man et perfekt, rundt låg/håndtag inden under. Nogle af dem går dog temmelig stramt, men det er i hvert fald meningen, at man tager det firkantede låg af, før man lakerer. L'Oreal bruger i øvrigt samme trick på deres flakoner! Og ja - mht. selve farven synes jeg, ligesom Anne Mette M. Sørensen, også at den er lidt skizo. Kan dog godt se peperoni'en i den, men køn synes jeg ikke den er! ;)

Else sagde ...

Hey Anne Mette, det er fordi svenskerne har været lidt for hurtige til at oversætte, de har tænkt på feferoni, hvilket er det svenske ord for pepperoncini -den der lyse grønlige og ikke særlig stærke peberfrugtting der tit serveres i syltet form med pizza og kebab olign. Der er sikkert et dansk ord for den, kan bare ikke komme i tanke om det lige nu:P

Anonym sagde ...

http://www.kaczuszka.co.uk/shop/product/vegetable-products/vegetable-products/pepperoni-paprika/1034/

Send en kommentar