fredag den 14. september 2012

Kender du Ciaté?

Colour Innovation Aspiration Trend Extraordinary


Et nyt neglelakmærker kommer snart på det danske marked. Det er et engelsk mærke, med mange forskellige farver. Mærket har en sød og feminin lille sløjfe på alle deres flasker, og I ved hvor meget Neglenymferne sætter pris på når der er kælet lidt for detaljerne med udseendet på flaskerne også.

Udover en masse farver, har Ciaté lavet nogle ekstraordinære lakker, som skiller sig ud fra det normale, fx har de en linie som hedder Caviar, hvor man drysser små 'kaviarperler' ud over den våde neglelak for at give en lækker 3D effekt på neglene. Caviar serien sælges i små sæt, hvor man får en flaske med 'kaviarperler', flaske med en basisfarve og en tragt. Der er også en plastikbakke til at samle 'perlerne' op med, så der ikke går så mange til spilde når man laver manicuren.


En anden af deres specielle neglelak-linier hedder Velvet, det er lidt efter samme princip som Caviar linien, men i stedet for små 'kaviarperler', drysser man bitte små fløjlspartikler udover neglen, så det giver et fløjlsblødt udseende. Det ligner lidt, at man har stof på neglene. Denne serie sælges også i sæt, hvor man får fløjlspartiklerne, en neglelak og en lille 'støvbørste' til at fjerne vildfarne partikler med.¨
Begge sæt har en god og forståelig vejledning bagpå æskerne, så man ikke kommer til at gøre det forkert ;)

Igår fik jeg muligheden for, at få et lille sneak peak på Ciatés forskellige slags neglelak og produkter, til et lille event i kødbyen. Vi fik lov til, at prøve lakkerne, og høre lidt mere om produktet.
Jeg var klart mest imponeret over deres Caviar serie, det lignede næsten slik på neglene, og flere af os blev helt lækker-sultne bare af at kigge på dem. Og vigtigst af alt så, så det meget nemt ud, men resultatet så bestemt ikke ud som om det var en 10min manicure. 

Lakkerne kommer i butikkerne den 28. september, og det bliver i alle Magasins butikker. Indtil videre bliver sortimentet på 51 forskellige farver fra basis kollektionen fra Ciate. Lakkerne kommer til at koste ca 95 kr, og special sættene (fra Velvet og Caviar serierne) kommer til at koste ca 165 kr. Caviar  og Velvet serierne kommer til oktober, og i Magasin på Kongens Nytorv i København bliver der en event hvor Caviar og Velvet bliver vist frem.

Udover special-sættene og basis lakkerne, lancerer de også en lækker julekalender til 495, som kan købes fra slutningen af oktober, også i Magasin. Den indeholder 24 mini flasker, og jeg kan godt afsløre at det er nogle lækre farver der er med. Der kommer også en Caviar gaveæske, med 8 mini flasker, der er 4 med forskellige 'kaviarperler' og 4 farver. Den kommer til at koste 245. Den skal helt sikkert på min julegave-ønskeliste. For man bruger ikke mange af de små 'perler' pr manicure, og her får man 4 forskellige. 


Jeg fik også nogle af deres paint pots med hjem til at prøve, 2 creme og 1 metallisk. Jeg er meget positivt overrasket, mest af alt over lakkernes finish. En ting er, at de ikke kræver mange lag, men de behøver faktisk heller ikke toplak, så meget skinner de. Dem har jeg siddet og testet og fotograferet idag, så de er klar til at I kan se imorgen - glæd jer :)

Lidt billeder fra aftenen:Her fik jeg lov til at prøve deres Velvet manicure, på en af fingrene fik jeg også Caviar. 

- Maja

13 kommentarer:

Mette sagde ...

Hvor ser det spændende ud :) der er flere ting til ønskelisten ;)

Sosa07ac sagde ...

Man kan få dem i Sephora Illum
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=436343883071350&set=a.381009211938151.85481.377043812334691&type=1&theater

Mette sagde ...

Uh det ser spændende ud! Den der julekalender, hvor mange ml er der i hver lak? :)

Anonym sagde ...

Ved I godt, man har kunne købe dem i Sephora i et godt stykke tid? Det lyder nemlig ikke sådan..?

Katinka sagde ...

Jeg har så lang tid overvejet at købe caviar i hvid, synes bare det er lidt halvdyrt for en 'neglelak'.. Men den er så fiiin :)

http://bykatinka.blogspot.dk/

Anonym sagde ...

www.beautybay.com har ført dette mærke i flere år.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Jeg vidste slet ikke, at de kunne fåes i Illum :) men godt at I er vågne.
Mvh

Anonym sagde ...

Jeg kender godt ciates lakker, og jeg kan godt anbefale dem.

Nanna sagde ...

Hvor ser det bare spændende ud. Tror helt sikkert også nogle af de sæt ender på min ønskeseddel.

katfio sagde ...

Lidt dyrt efter min mening, men der er helt klart noget der skal på ønskelisten! :D

Anonym sagde ...

kender ikke mærket ciates men det ser da super fedt ud ;) og rimelig holdbart! jeg plejer altid selv at bruge Gel Polish fra IBD- http://www.vippen.dk/IBD_Negle/Gel_polish da det ser flot ud på neglene og holder op til 2 uger hvis man frisker den op efter en uge :)

Kristina Østergaard sagde ...

Først vil jeg sige jeg elsker jeres blog!
Men jeg synes i skal tage et kig forbi min hjemmeside hvor jeg bl.a sælger caviar'perler' i alle farver til en langt billigere pris end ciaté

Det er ikke for at gøre vild reklame for min hjemmeside, men jeg er bl.a begyndt at sælge dem fordi jeg synes ciatés var alt for dyrt!

-http://www.featherbeautyshop.dk/caviar-manicure

Kristina Østergaard sagde ...

Først vil jeg sige jeg elsker jeres blog!
Men jeg synes i skal tage et kig forbi min hjemmeside hvor jeg bl.a sælger caviar'perler' i alle farver til en langt billigere pris end ciaté

Det er ikke for at gøre vild reklame for min hjemmeside, men jeg er bl.a begyndt at sælge dem fordi jeg synes ciatés var alt for dyrt!

-http://www.featherbeautyshop.dk/caviar-manicure

Send en kommentar