lørdag den 13. oktober 2012

3 vi kan li'! - negledronninger

I dag er de 3 vi kan li - kendte. Stjerner der inspirerer og er trendsettere med deres negle. Flere og flere bruger neglene som en del af eller kompliment til deres outfit, især i musik videoer og på den røde løber ser vi sindsygt lækre manicurer.

Katy Perry
Katy Perry er ikke bleg for at gå all-in med hendes negledesigns. Hun blev en af de første der kom billeder af hendes daværende mand på neglene (senere set på f.eks Beyonce) og hun er bestemt ikke en af dem der glemmer at neglene er endnu et sted man kan pynte. På billedet ses bare 1 af de 2 designs hun bar til MTV Video Music Awards for nylig - ikke nok at skifte tøj længere, men også negle design. Wow!

Lady Gaga
Lady Gaga er for mig den ukronede negle dronning. I hendes anden musik video Poker Face havde hun allerede lagt stilen med de über cool sorte negle med spillekort til at komplimentere hendes musik og outfit. På billedet ses nogle af de mere afdæmpede, men absolut cute franske negle med en sort 3D sløjfe. Gaga er her for at blive og det bliver mere og mere gakgak.

Ke$ha
Ke$ha's musik taler ikke rigtigt til mig, men til gengæld taler hendes negle til mig. Og det er et sprog jeg forstår. Hun er måske en anelse crazy, men indenfor negleverdenen kan det ikke blive crazy nok for mig. Jeg tør dog ikke hoppe ud i alle hendes designs, men dette på billedet er helt klart super fedt. De spidse kanter er ikke til hverdagsbrug, men selv designet er spændende med de mange farver og crackle effekt. Fedt at se crackle blive brugt på en lidt federe måde.

Google Image Search er et fantastisk godt redskab til at finde billeder af ens favorit stjerner og deres negle. Udover disse 3 er vi også vilde med: Rihanna, Beyonce, Nicki Minaj, Dita Von Teese og Jessie J...

Sussi

(3 vi kan li er et tilbagevendende tema. Jeg ca hver uge vise jer 3 ting vi kan li og hvis du har ideer til hvad jeg skal tage op for emner, så skriv endelig til mig enten herunder eller på mailen)

1 kommentarer:

Polish Life (Astrid) sagde ...

jeg elsker også bare lady gagas negle de er virkelig vild flotte nogen af dem! ;D

Send en kommentar