fredag den 12. oktober 2012

Familie komsammen

... med 206 af mine oldeforældre's familiemedlemmer (på min mors side). Pyh. Så jeg måtte forberede mig lidt på det store kaos af mennesker imorgen med at ordne mine negle og nyde stilheden.

Jeg skal have min mørkeblå skjortekjole på med røde prikker og havde planlagt at lave splatter negle, men det ville bare ikke som jeg ville, så jeg tænkte jeg "hmm hvad med røde prikker på en mørkeblå baggrund?" - nej for kedeligt! SÅ det blev til disse negle lavet med min blå Fnug neglelak og min røde glitter lak fra LA Girls Glitter Addict som hedder Animate. Til sidst ville jeg dæmpe glitteret og kom et lag Essie Matte about you ovenpå. Jeg endte med 7 lag inkl top og basecoat, så det tog et stykke tid at tørre. Tålmodighed!Lidt ærgerligt, at mine negle er knækkede her på det sidste, men det er prisen for ikke at blogge tit! Når jeg ikke går med neglelak hver dag, så knækker de desværre, det betyder jo bare at jeg må igang igen.

Hvis du gerne vil have fingerne i de lækre glitter lakker fra Glitter Addict, så har Cherryculture.com indtil på søndag 20 procent rabat på alle deres varer med koden PINK20.

Jeg vender tilbage på søndag med anmeldelse af de 3 smukke lakker fra Nilens Jord jeg viste for lidt siden.

Sussi

10 kommentarer:

Negle Lir sagde ...

Det er en super flot mani!!!!! :-)

(Er der ikke noget medat man skal købe for 20 $ eller £ for at bruge den kode?)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Lisa.. Det tror jeg ik. Der plejer ikke være minumumkøb på cherryculture. :D

Sussi

Mewsen sagde ...

nu kender jeg ikke fnug men hedder den blå noget? jeg mangler en blå til at putte under min fantasy fire, og den ser ud til at være perfekt til jobbet

Anonym sagde ...

Super flot kombi! Jeg kan rigtig gdt lide de to farver sammen, og den matte top coat er super flot til! :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Mewsen.. Jo den har et navn. Jeg kunne bare ikke huske det da jeg skrev. Men jeg finder lige ud af det når jeg kommer hjem imorgen.

Eva. Jeg elsker mat toplak på glitter. Det gir en speciel fed effekt.

Sussi

Polish Life (Astrid) sagde ...

mega flot mani du har fået lavet dig der! det med du knækkede negle kender jeg alt til lige nu jeg har selv lige tager konsekvensen og klippet den helt korte...

Mewsen sagde ...

:-) Fundet ud af navnet? ;)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hov, ja den hedder Cult Look

Sussi

katfio sagde ...

Vild flot effekt :D Super mani!

Mewsen sagde ...

tak tak :)

Send en kommentar