torsdag den 4. oktober 2012

Nyt udstyr!

Jeg har desværre ingen neglelak at vise jer i dag. Til gengæld kan jeg sige at Maja og jeg arbejder på at gøre Neglenymferne et bedre sted at besøge. Vi håber på snart at kunne "gen-åbne" bloggen efter en periode med sygdom og skavanker, med en opdateret blog der byder på en masse spændende tiltag. Der kommer blandt andet en konkurrence med lækre præmier. Datoen for hvornår dette bliver vides ikke helt endnu, da Maja har fået sig en lungebetændelse! Ja vi er altså ikke ret heldige hos Neglenymferne, men vi håber at I kan bære lidt over med os og vil tage godt imod den "nye" blog.

Et af tiltagene er bedre billeder og til det formål har vi fået os lidt lækkert udstyr. I kan lige få en smagsprøve.Hvis der er noget som I synes burde være bedre på Neglenymfer.dk eller hvis I har ideer til hvad I gerne vil have på bloggen, så vil vi gerne høre fra Jer! Så kommenter endelig her i indlægget eller skriv til os på kontakt@neglenymfer.dk Vi værdsætter altid Jeres input!

Sussi

10 kommentarer:

Katrine Sommer sagde ...

Jeg glæder mig (:

Katrine // Snomme.blogspot.com

Negle Lir sagde ...

Jeg synes den er helt perfekt som den er :-)
Hvor har i købt lysteltet?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Lisa .. Lamperne og lysteltet er en gave, så jeg ved ikke lige hvor det er købt :D

Sussi

Ann sagde ...

Ser frem til de nye tiltag - har fulgt jer længe og elsker jeres gennemførte blog. Ærgerligt med sygdom, det er man jo desværre ikke selv herre over.

Anonym sagde ...

Hej Neglenymfer:)
Jeg kan rigtig godt lide jeres blog, hvor I viser en masse smuk neglelak...
Men jeg vil høre om I ikke kan lave nogle flere negle designs, det kunne bare gøre bloggen mere fantastisk end den allerede er:)

Solensdanserinde sagde ...

Ser rigtig spændende ud.

Anonym sagde ...

Jeg savner dog lidt negle tutorials, hvor i laver designs på jeres negle.:-))

Simone sagde ...

Jeg kunne godt tænke mig nogle opdaterede lister, især under fanen "internet shopping guide" - f.eks. kan man ikke længere købe OPI hos beverlybeaute, i hvert fald ikke via jeres metode. Jeg gad også godt se noget mere nail art, evt. nogle af de challenges, der florer - selvfølgelig på jeres præmisser :)

Jeg er stor, stor, stoor fan af jeres blog, men når nu i spørger om ideer, så kan jeg jo lige så godt skyde ind :)

Jeg var bortset fra det hel vild med jeres "neglelak vi har brugt" fane, da det var virkelig praktisk at kunne se lige præcis den farve, man overvejede at købe/havde købt swatched et sted på dansk hvor man ligesom vidste hvad I mente når I skrev det og det... den må I MEGET gerne bringe tilbage :)

Sanne sagde ...

Jeg elsker jer som I jer. :)

Majbritt L. sagde ...

En virkelig fed negleblog!

Tjek evt. min hvor jeg laver tutorials på fede negedesigns :)

http://nailartbymdl.blogspot.dk/

Send en kommentar