mandag den 21. januar 2013

Nyheder fra Isadora


 Isadora har lanceret en kollektion med 5 sarte farver. 2 af dem er Marshmallow og Nacré (øverste billede), resten kan ses på billede nummer 2 herover. De kan alle bruges alene, eller som effekt ovenpå en mørkere farve. Jeg har lagt dem ovenpå sort og taget et macro billede af dem, så I bedre kan se det.



 Marshmallow

 Nacré

 Jeg har selvfølgelig også prøvet dem uden noget under, selvom jeg ikke normalt er til den slags farver, så er det ret forfriskende at se noget andet end mørke vinter farver på neglene for engang skyld  :D


 Marshmallow er næsten perlemorsaggtig  med pink skær. Jeg kan godt lide at den får mine lidt misfarvede negle til næsten at se helt hvide ud. Jeg kan faktisk rigtig godt lide hvordan den ser ud i naturligt dagslys (og hvor jeg glæder mig til at kunne tage billeder i dagslys igen!- selvom jeg elsker mit lystelt;).

 Nacré ser utrolig anerledes ud uden en mørk farve under. Den minder mig lidt om dyrt lingeri. Lidt mærkelig, men det er det første jeg tænker på når jeg ser farven. Den glimter på en hel fin måde.

På hjulet herover kan man ikke se det vilde på de 2 midterste, men det kan man heldigvis på neglene :D Der er 2 lag på hver.

Alt i alt vil jeg sige, at det ikke er farver jeg vil gå med, men der skal jo være noget til enhver smag. Det er jo også snart bryllups- og konfirmations sæson, så det er helt klart en god ide, at komme med sådan en kollektion.

(lakkere er sendt til os fra Isadora)


Sussi

21 kommentarer:

Anonym sagde ...

Forfriskende med lyse farver, selvom perlemorsfarver nok aldrig helt bliver mig ;)

Måske I skulle give rijah et shout out for det super flotte billede?

/ Anne Marie

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anne Marie. Tak for at du gjorde os opmærksomme på billedet. Det er åbenbart fordi Rijah har sat de promo billeder sammen til 1 billede som vi har fået af Isadora. Har i stedet valgt et andet promo billede. :D

Susdi

Doktor S sagde ...

Var det ikke Rijah's billede? Det var da hendes vandmærke der var på billedet?

Simone sagde ...

marshmallow minder da meget om depends nr. 28, som jeg i øvrigt leder efter en erstatning for. Hvad koster en Isadoralak?

kh
Simone

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Simone.. Jeg mener de koster 69,-

Doktor S.. Så vidt jeg ved ejer Rijah ikke Isadora ;P Dem som modtager produkter fra Isadora har adgang til deres pressematerialer. Vi havde fået 5 billeder af hver enkelt neglelak og jeg troede at billedet var fra Isadoras pressemateriale da Rijah havde brugt det. Havde ikke set at Rijah havde sat dem sammen til 1 billede og naturligvis vil jeg ikke bruge et billede som en anden blogger har brugt tid på at editere uden tilladelse, derfor fjernede jeg ogsø billedet da jeg blev gjort opmærksom på det. :D

Sussi

Doktor S sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Doktor S sagde ...

Jeg skriver jo ikke at Rijah ejer Isadora, men at billede var Rijah's vandmærke......

Vh Marianne

rijaH sagde ...

Hej Sussi. Jeg har intet imod du bruger mit billede, bare en anden gang må du gerne enten spørge eller linke :) Dog kan jeg ikke helt se hvordan du kan tro 5 enkelte billeder pludselig kan blive til et billede sammensat af dem og da slet ikke når det ikke ligger i den billedbank. Så jeg kan kun gå ud fra at du har fundet det enten på min hjemmeside eller på google. Nu ved jeg ikke hvordan du normalt finder dine billeder til bloggen, men du bør måske overveje det i fremtiden. At finde et billede på google og bare bruge det, er måske ikke den smarteste måde :) Vh Maria

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Marianne... Øh nej. Men det er vel Isadora der har rettighederne til billedet uanset om rijah har sat et vandmærke på.

Rijah... Grafikken er jo magentil og jeg troede at det fandtes sammensat, men da jeg fandt ud af at du havde sat dem sammen fjernede jeg billedet med det samme. Men at du tar andres grafik og ændrer på det gør det vel ikke til dit i realiteten. Jeg var bare venlig og ikke ville tage credit for noget du havde brugt tid på. Det er skam ikke for at fornærme nogen og jeg kan slet ikke forstå hvorfor det er så stort et problem. Jeg plejer altid at skrive hvis billedet ikke er mit eget. Jeg bruger som hovedregel altid egne eller pr billeder.

Sussi

rijaH sagde ...

Problemet ligger i at du finder noget på google og bruger det uden at undersøge hvem eller hvad der står bag det :) Men det gør du jo så nok heller ikke en anden gang ;) Vh Maria

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Rijah. Øh nu ejer du jo ikke rettighederne til grafikken. Det gør Isadora, derfor gør det ingen forskel hvor jeg har fundet det. At du har editeret i deres grafik og sat dit vandmærke på gør det ikke til dit. Jeg må indrømme at jeg ikke så vandmærket og er egentlig også ligeglad, jeg fjernede det kun for at være flink.

Sussi

Anonym sagde ...

Rent lovgivningsmæssigt er det faktisk rijah, der har rettighederne til det, da det så er en collage. Rijah skal så bare kreditere fotografen (som jo så er Isadora), når hun selv lægger det ud.

Men hvis vi ser bort fra rettigheder, så er det da almindelig netikette at skrive, hvis man hugger et billede fra en anden blog.

rijaH sagde ...

Jamen flinkt af dig så, men havde jo ikke noget imod du brugte det som sådan, men jeg synes det er lidt ærgerligt du ser sådan på det. Men det er der jo ikke noget at gøre ved :) Vh Maria

Anonym sagde ...

Det er da for nemt bare at smide "jeg er også ligeglad kortet" når i møder lidt modstand mod jeres opførsel.
Lad os da håbe at i trods alt tager kritikken til jer, selv om det ikke umiddelbart ser sådan ud.
Vær glade for at Rijah ikke er en fotograf. For i sådan et tilfælde, ville det her stunt koste kassen.

Lige meget hvad, så bliver der nok holdt ekstra øje med jeres billeder fra nu af.
For hvem gider at bruge tid og energi på deres billeder, når ældre vælger den nemme løsning.

Anonym sagde ...

Hej neglenymfer

Super lækker neglelak - vil kombinere den med mit seneste fund - hvor jeg har fundet en 12 flaske pakke a la creative nail perler - hos perlebutikken www.BeadsNdrops.dk - købte i dag 12 flasker for kun 125,- via deres website hvor den har varenummer 9300 - håber dette også kan inspirere jer

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tusind tak for jeres fine ord. For det første vidste jeg ikke det var rijahs ohotoshoppede collage af isadoras billeder og ikke isadoras billede jeg havde brugt. Da jeg så fik at vide at det var rijahs fjernede jeg billedet med det samme. Efterfølgende har flere inkl rijah så på lettere flabede måder pointeret at jeg har gjort alle mulige ulovligheder, selvom jeg ingen intentioner har haft om at bruge en anden bloggers billede. Desværre synes jeg at tonen blev så nedladende overfor mig at jeg skrev at jeg var ligeglad, da jeg ikke synes at kommentarerne var fair. Jeg vidste ikke at når man laver en collage ig sammensætter andres billeder at det så bliver ens eget, det beklager jeg. Men som sagt fjernede jeg billedet allerede inden diskusionen gik i gang ig dervef kan jeg ikke se grunden til at man bliver ved. Jeg beklager at have brugt et billede som jeg troede var isadoras, der så viste sig at være rijahs. Og hvis folk tror jeg bevidst stjæler fra andre bloggere, så må i selv om det. Ingen af de billeder der er i dette indlæg er rijahs eller andre bloggeres. Jeg synes ærligt talt at denne diskusion er blevet blæst fuldstændig op og jeg tager helt afstand fra løgnagtige beskyldninger om at vi kører en blog der ikke har problemer med at stjæle billeder fra andre. Desuden har rijah heller ikke taget billedet selv så hvis folk gad at kende fakta inden de skriver ville være perfekt.

Rijah. Beklager brugen af dit billede. Vidste ikke du havde rettighederne til det photoshoppede collage. Havde jeg vidst det var dit havde jeg naturlugvis linket til det. Grunden til at jeg er ligeglad er oga den nedladende tone om hviir jeg finder mine billeder og om hvad jeg bør gøre i fremtiden.

Til jer andre. Det er fint at i alle har en mening om emnet, tak for jeres venlige ord.

(Undskylder tastefejl)

Sussi

Anonym sagde ...

Hmm, en simpel undskyldning fra en start havde gjort, at hele denne debat kunne være undgået :)

Og til dig, der har brugt 125 kroner på de 12 flasker micro beads: Seriøst? 125 kroner? Så er du da blevet taget gevaldigt ved næsen... De koster 11 kroner inklusiv fragt på eBay.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Tak for din besked. Jeg kigger på det. Jeg har før brugt microbeads, de er bare lidt svære at få til at holde i længere tid ;D

Sussi

Unknown sagde ...

Jeg synes egentlig ikke jeg har set det mærke ret mange steder, eller også har jeg ikke bidt mærke i det :-) Men hvor kan de købes? Helst billigst jo ;-) Men også gerne steder hvor der er et større udvalg.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Lisa. Nornalt køber vi Isadora i Malmø og Helsingborg. Der koster de 69 svenske. De kan købes i Magasin i hvert fald den på strøget til 69 danske ;P Begge steder har de stort display med neglelak og andet makeup derfra.

Sussi

Unknown sagde ...

Typisk. Ingen Magasin i nærheden af Fredericia :-p

Send en kommentar