søndag den 9. juni 2013

Test: Lilla Glitter Girl
Her er så den sidste manicure for denne uge. Basen jeg har brugt er Barry M - Bright Purple, som er en af mine absolut favoritter, da den både er en drøm at påføre, men også har en fantastisk farve :D Jeg har brugt 2 lag, selvom den næsten dækker ved 1. Jeg kan bare godt lide altid at give et lag mere, da det jævner lakken på neglen.

Ovenpå har jeg lagt 1 lag Lush Lacquer - Glitter Girl. Denne er en mini, som jeg købte for ikke så længe siden, på deres Etsy butik. Desværre sender de ikke til lande udenfor USA fra Etsy mere, men man kan bl.a købe dem hos Llarowe.com. Jeg er dog i tvivl om de har mini flaskerne der. Savner at man kan blande 3 minier til under 80 kroner. Øv øv øv..

Nå, men Glitter Girl er en glitter lak (doh) i en klar lak. Der er små sølv glitter stykker og flere størrelser sekskantede stykker i lyserød, sort og hvid. Den kan faktisk kommes ovenpå de fleste farver neglelak. (måske blå og grøn undtaget :P) Kunne rigtig godt tænke mig, at prøve den over en rød. Elsker lyserød og rød sammen.

Til sidst har jeg et enkelt lag Seche Vite toplak på. Som altid. Dog har jeg lige bestilt Poshé's toplak hos Foxy Fingertips, da jeg gerne vil se om den er lige så god som Sechen. Glæder mig til at prøve den.

Barry M's lakker kan købes på bl.a BarryM's hjemmeside og Asos.com til ca 30 kroner stk.

Sussi

2 kommentarer:

Kuchen sagde ...

Den har jeg også:D købte den dog i stor fordi jeg tænkte jeg ville bruge den for ofte - guess what: jeg har slet ikke prøvet den endnu.... det er for dårligt og jeg må bestemt snart se at komme igang kan jeg se
Kan godt lide din kombination af farverne:) jeg personligt ville ikke lide den over rød men det er pga det lilla i lakken, er ellers meget enig i at lyserød og rød kan se fedt ud sammen

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

Send en kommentar