mandag den 14. oktober 2013

Dollish Polish - Sugar RushDagens negle er med et af mine yndlings Indie mærkerm Dollish Polish. Jeg købte denne fra deres online shop for nogle måneder siden og har faktisk haft den på et par gange, men har ikke fået skrevet om den endnu. Jeg havde den på sidste gang med en mørkelilla neglelak under, men synes at den ser bedst ud på en sort baggrund. 

Den sorte er Black Lacquer fra Isadora. En sort neglelak der dækker "næsten" ved kun 1 lag. Den er bedre end nogle af de andre sorte jeg har, også fordi den er tilpas tyk og penslen har en dejlig bred størrelse og nem at arbejde med.

Dollish Polish lakken hedder Sugar Rush og er inspireret af det kendte og vanedannende spil Candy Crush, som tager ikke både al ens tid, men også ens penge, hvis ikke man passer på. Jeg har af samme årsag slettet det fra min telefon. Det er en af de bedste beslutninger jeg har taget længe :P

Den består af en klar lak med masser og jeg mener MASSER af glitter. Basen er super god og det er ikke svært at få glitteren op på neglen. Det er desværre problemet med nogle af disse hjemmelavede/Indie mærker. Enten er der ikke nok glitter eller også falder den til bunden i en dårlig base. 

På billederne her har jeg 1-2 lag på og jeg er vild med de mange forskellige former og farver. Jeg tog mig i at sidde og vende flasken og se på lakken i flere minutter. Har endda lavet en lille video på Instagram, så kig forbi vores Instagram side hvis I vil se den (og alle mulige andre billeder og videoer). Nogle gange kommer der lakker på vore Instagram som ikke bliver vist her. Vi hedder Neglenymfer :P

Og hvis I ikke allerede havde gættet det, så JA, der er en mat toplak ovenpå, for glitter + mat toplak = neglelak himmelen for mig. Jeg synes glitteret popper endnu mere med en mat toplak. Jeg har brugt min nye matte toplak Mattnificent fra Ciaté, som de søde piger fra Mildh Beauty Press har doneret til os.

Dollish Polish er helt klart et besøg værd, klik her for at komme til deres lækre shop.

Følgende produkter er tilsendt som gave:
Isadora - Black Lacquer
Ciaté - Mattnificent

Begge kan købes i Magasin, Ciaté også i nogle Matas forretninger.

Sussi

1 kommentarer:

Jeanette Henriksen sagde ...

Ej hvor er den bare lækker :D

Send en kommentar