tirsdag den 28. januar 2014

H&M Glitter Toplakker.


Nyheder fra H&M's neglelak afdeling.

Jeg var en tur forbi den store H&M på Strøget for et par uger siden, for at "kigge" lidt og faldt over de 2 glitter toplakker på billedet herover. De hedder noget så simpelt som Gold/white glitter og Black/White glitter. Jeg ville ha nøjedes med Gold/white glitter, men tænkte, at jeg ville vise Jer et godt alternativ til en populær glitter toplak og købte den sorte og hvide.


Gold/white glitter
Den består af små hvide runde glitter stykker og større sekskantet glitter stykker i guld i en klar base. Jeg har kun brugt 1 lag på billedet. Jeg ville bruge den over en lilla neglelak, så jeg valgte H&M's Car Paint Purple, men på billedet ser den jo blå ud. Jeg tror dog at den vil se rigtig fed ud på en sort base. Jeg synes den er rigtig festlig.


Black/white glitter
Nogle kender måske Lynderellas - Connect the dots og L'oreals - Grafitti (og mange andre gode og dårlige kopier). Denne har sorte og hvide glitter stykker. Større sorte sekskantet, bar og små glitter stykker. Hvide mindre sekskantet og bar glitter stykker. Jeg har brugt 1 lag til billedet og jeg synes bestemt denne er en værdig medspiller i denne kategori af glitter toplak. Som base har jeg brugt endnu en neglelak fra H&M, nemlig den über lækre sølv holo You rock my world (som desværre er udgået).

Disse koster 29.95 og har 10ml neglelak i flasken.  Til sammenligning har L'oreals Grafitti toplak 5ml (til 39.95).

Sussi

2 kommentarer:

Astrid Søby Fogh sagde ...

Black/with er da mega fed! men der er de jo næste alle, dem glitter top lak i den kategori ;)

nicenails-byastrid.blogspot.com

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Ja mon ikke. Jeg er dog stadig gladest for Lynderellas. Mest pga shimmeret i basen.

Sussi

Send en kommentar