onsdag den 9. april 2014

Event hos Sephora: Sommer og forårs nyheder.


For et par uger siden var vi et smut til et presse event hos Sephora for at se på hvad de har at byde på her til forår og sommer. Som vi har ventet længe på, er de lækre Formula X lakker endelig kommet i butikkerne og vi glæder os til at få fingrene i dem. Vi fik prøvet lidt glitter i Formula X standen og fik set på de maaaange lækre farver.

Lakkerne er delt op i effekt og farver. Der er tæt på 200 forskellige lakker i sortimentet, så der er helt klart noget for enhver smag og der er mindst 50 i vores smag.. (hvis ikke det dobbelte).


Her prøver Maja en af de lækre glitter lakker fra Formula X, Sephora's nye neglelak mærke.

Effekt lakkerne koster som hovedregel 120/stk og de farvede lakker koster 100/stk. Derudover kan man få et sæt med 3 nail treatment lakker med Nail Cleanser, Nail Primer Base og Shine Top Coat til 260/stk.


Nails Inc nyheder på billedet herover. Fra venstre: Perfect Nude 125/stk, Double-ended Pop Art, som er neglelak og glitter i ét 124/stk og til sidst Floral Nails til 125/stk.

Udover Sephora's eget mærke, har de jo også en masse andre mærker som har neglelak i deres sortiment. Et af de mærker som vi også prøvede er Nails Inc. Her prøvede Sussi deres nye Floral Nails neglelak.


Til sidst vi lige vise Jer de nyheder, som Sephora også har til Jer her til sommer. Nemlig de fine pangfarver der er i deres Brazil kollektion.


Så fis ned i Sephora og kig på alle de nye herligheder, det kan være vi allerede står dernede og savler.

Neglenymferne..
0 kommentarer:

Send en kommentar