fredag den 11. april 2014

Fælles Fredag: Tribal mønster


Så er det atter fredag og det betyder jo Fælles Fredag. Ugens emne er Tribal eller Mønster og jeg har lavet et så simpelt tribal mønster jeg kunne, da jeg er en nød til at tegne. Det er første gang jeg prøver at bruge akryl maling i stedet for neglelak til at tegne med og jeg synes det er super lækkert at arbejde med.

Jeg købte et sæt med 20 farver på ebay.com til 20 kroner engang for et års tid siden og det er så først i dag jeg har brugt det. Jeg har brugt en lang tynd pensel til at male med, da jeg synes det er nemmest at få lige linier med sådan en.

Jeg har brugt:
Basecoat: Sally Hansen
Lyserød base: Isadora - Pink Bardot
Blå neglelak: Essie - Butler Please
Hvid: akryl maling
Topcoat: Seche Vite

Jeg har brugt mit dotting tool til prikkerne og en tynd pensel til at male med.


Husk at kigge forbi de andre tøser, for at se hvad de har fundet på i denne uge.

Sussi


2 kommentarer:

Katrine Sackmann Jensen sagde ...

Hej :)
Jeg bruger også selv Seche Vites topcoat og har problemer med at den trækker i lakken :( Har du fundet et godt tip til hvordan det undgås?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej Katrine.
Det sker sjældent for mig og så er det sikkert en af følgende grunde:
1. Lakken ikke er tør. Man kan sagtens komme seche ovenpå våd lak, men når man laver nail art er det en god ide at vente lidt.
2. Der ikke er bok toplak på penslen. God ide at komme rigeligt på penslen og nok til hele neglen. Så kommer penslen ikke i berøring med lakken, men kun toplakken. Hvilket bringer mig til nr 3.
3. Hvis man fører penslen over samme sted flere gange jan man fjerne lakken under i stedet, især hvis man ikke har nok toplak på penslen.

Håber du kunne bruge svaret.

Sussi

Send en kommentar