onsdag den 7. maj 2014

Depend Chameleon


Så er der nyheder fra Depend, deres metalliske kamæleon lakker er helt fantastiske. Når man kigger på flaskerne er det næsten ikke til at sige hvilken der er smukkest, og efter at have prøvet dem, kan jeg sige at nogle af dem gør sig endnu bedre på neglene end i flasken.
Det er en skøn sommernyhed som du kan finde i din lokale Matas, Magasin eller Salling (evt flere). Noget jeg godt kan lide, bare ved at kigge på flasken, er den lille kamæleon der er på flaskerne, jeg synes den er virkelig sød, og den minder mig om den der er med i Disney's Tangled, en rigtig fin lille detalje på lakkerne.
Noget andet jeg lige vil skynde mig at tilføje inden vi går igang med at se på lakkerne er, at jeg ikke har brugt toplak på et eneste af billederne, lakkerne var så skinnende i sig selv at det ikke var nødvendigt, men skulle jeg have dem på i længere tid, ville jeg komme et enkelt lag på alligevel, bare for at beskytte lakken lidt.

Som I måske kan se på billederne, eller har læst på instagram, så har jeg anskaffet mig et nyt kamera. Igen har jeg valgt et SONY, jeg har været rigtig glad for SONY, så det er naturligt for mig at blive hos dette firma. Den model jeg har valgt er et alpha77, jeg har lige fået det, så jeg skal lige sætte mig lidt ind i hvilke indstillinger der skal bruges hvornår, derfor har jeg også prøvet mig lidt frem i det her indlæg med fx et par detalje billeder af neglelakflasker, jeg glæder mig til at blive rigtig god med det her kamera, så skal det nok blive godt. 
2079, Midnight Out:
Denne er en lilla metallisk base, med en farveskiftende effekt til grøn. Den er super flot og men kun 2 lag dækker den helt perfekt. det. Det var en af de lakker, jeg var mindst imponeret over da jeg åbnede kassen med neglelakker, men jeg skal lige love for at den har overrasket mig, og jeg er meget imponeret over effekten. På trods af at farven ikke lige er mig, er jeg helt fortryllet af effekten.


2080 Silver Moon:
Ved første øjekast er dette en lysblå/lys turkis metallisk lak, men hvis man vipper lidt med neglene, kan man se at den kort skifter farve til en sart lyslilla. Jeg har lagt 2 lag for at få den til at dække helt. Det er ikke min yndlings, synes farven er for vag i det, farveskiftet er sådan set rigtig flot, men jeg kunne godt have tænkt mig en mere kraftig turkis nu da det er sommer lakker.
2081 Metallic Violet:
En helt fantastisk lilla med gyldne undertoner. Den er fantastisk smuk i sin metallisere lilla form, og de underspillede gyldne toner gør den virkelig smuk. Det er svært at fange det gyldne på kameraet, så dens kamæleon effekt er ikke så tydelig som nogle af de andre.
2082 Sweet Pink:
Pink med lyseblå farveskiftende effekt, det er en rigtig piget pink neglelak, så hvis man som mig er vild med den slags, så er denne absolut et must have. Den kræver 2 lag for at dække helt, og selvom den blå effekt ikke ses særlig tydeligt på billederne, så garanterer jeg at den er tydeligere i virkeligheden. Jeg har har skrevet denne lak på listen over sommerfavoritter, den ville være perfekt på både tæer og fingre her til sommer når man ligger og slapper af på stranden.

2083 Sapphire Blue:
Blå med lilla farvespil, da jeg prøvede den pink var jeg sikker på, at det var min yndlings, men nu tror jeg at jeg allerede har fundet en ny. Jeg frygter virkelig, at jeg inden jeg er færdig med at prøve dem allesammen, ikke kan bestemme mig for hvilken som er min favorit. Den farveskiftende effekt er helt igennem fantastisk, sjældent har jeg set så smuk en blå farve, jeg har virkelig ikke lyst til at tage den af neglene.


2084 Peacock Shades:
I lyset er den turkis med violet farvespil, men hvis man holder hænderne i skyggen er lakken næsten smaragd grøn. En fabelagtig grøn metallisklak, som selv uden den farveskiftende effekt er værd at kigge en ekstra gang på. Jeg har forsøgt at fange det kraftige farveskift fra grøn til lilla ved at tage billeder i forskellige positioner, synes selv at farveskiftet er virkelig vildt. 
2085 Moody Me:
I flasken minder den lidt om Peacock Shades, men den er mere blå i basen. Som de andre, har jeg også lagt 2 lag for at få den helt dækkende. Farvespillet er mere tydeligt i flasken end den er på neglene, det er nok den manglende sol. Jeg må prøve den en dag hvor der er lidt bedre sol, for som den præsenterede sig bare normalt, var den ikke helt så fantastisk som jeg havde troet. 


2086 Green With Envy:
Denne lak er en lysere grøn med gyldne undertoner, den skifter farve til guld når man tipper neglene rigtigt. Den lever i hvert fald op til sit navn, for så med det samme jeg så den blev jeg forelsket og ville prøve den. 
2087 Shimmering Copper:
En orangerød base, med lysturkis farveskift. Den er meget kraftig i sit farveskift, hvilket gør den helt fantastisk. På trods af at jeg ikke er specielt til orangerød elsker, er jeg imponeret over effekten i lakken, så det får den helt sikkert point for, men det bliver aldrig min yndlings farve. 

2089 Gold Rush:
Den helt perfekte guld neglelak, jeg har længe ledt efter den helt rigtige guld farve til mine kjoler, nu har jeg fundet den. Jeg har længe sværget til h&;m's fantastiske holo guld neglelak, men som flere af jer ved, er den udgået, så jeg har søgt efter en som skulle udfylde pladsen som min guldlak. Jeg er solgt, den er så flot og guld på den helt rigtig måde, endda endnu bedre en den fra h&m. Så mangler du en guldlak, ville jeg bestemt overveje at kigge på denne som en mulighed.


2090 Magic Bean:
Jeg ved ikke om den er lyserød med guld eller guld med lyserøde farveskift, men helt fantastisk flot er den i hvert fald. Den er en hver pige med stort P's drøm, jeg er overrasket over hvor smuk den er. Den skifter flydende fra guld til lyserød. Jeg kunne sidde og kigge på mine vippende negle hele dagen, den er så fin. 

- Maja

Produkterne i dette indlæg er tilsendt til anmeldelse, meningerne er dog altid mine egne.

4 kommentarer:

Anna sagde ...

Rigtig flotte billeder, som man kan blive ved med at kigge på! :)

Har forelsket mig i Sapphire Blue og Peacock Shades, nu spekulerer jeg bare på holdbarheden? Depends plejer jo ikke at være særligt holdbare :/
Er det noget, du har erfaring med? :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tusinde tak skal du have Anna :) Det er altid rigtig dejlig når det bliver sat pris på det man laver.
Angående holdbarhed, så har jeg faktisk taget alle de prøvede Depend-lakker af med det samme, for at kunne lave indlægget. Så jeg kan desværre ikke sige så meget om holdbarheden, men det er min erfaring at man med en rigtig god toplak kan få de fleste lakker til at holde rigtig fint :)

Mvh Maja

Cecilie Printz sagde ...

Åh, jeg blev helt forelsket, da jeg så dem! Købte både 2090 og 2082, og de er bare så skønne. Mine holdt 4 dage, før de begyndte at "chippe", og det var helt uden base coat eller top coat. :-)

SANNE sagde ...

Aaah, duochrome - jeg æææælsker duochrome lakker. :)

Send en kommentar