mandag den 6. oktober 2014

Flormar - Passionate Dots


På min sommerferietur til Berlin i år købte jeg en del neglelak. Jeg var en tur i Flormar butikken i Wilmersdorferstr. Ekspedienten derinde var super sød og viste mig testere på stort set alle deres lakker, hvilket resulterede i, at jeg købte den del. De havde en masse rabat, så jeg kom hjem med en masse neglelak uden rigtigt at have brugt så mange penge.

Passionate Dots er Flormar's udgave af tekstur neglelakken. Jeg købte disse 3 varianter, da det er (foruden grøn) mine yndlings farver i neglelak. De 3 lakker har alle forskellige udseende, den lilla er en glitter, den sorte er en creme og den blå er en shimmer.


Flormar PD05 (lilla) er en glitter med pink og blå glitter stykker i. Desværre ser man på billederne ikke den fine glitter, men den er der altså. Jeg kan rigtigt godt lide den lilla farve, som ikke var helt nem at fotografere. Det evige neglelak blogger problem med lilla nuancer. De kommer altid til at se mere blå ud. Jeg har brugt 2 lag og der er ikke nogen toplak på. Det synes jeg ødelægger lidt konceptet med en tekstur neglelak. Til gengæld kunne jeg godt tænke mig at prøve en mat toplak eller at stampe ovenpå.Flormar PD06 er en helt sort tekstur neglelak uden noget i, altså en creme lak. Af en sort at være, så dækkede den ikke super godt. Jeg gav den 3 tynde lag, men tror godt den kunne have brugt et mere. Der er ikke så meget at sige om den, end at den er sort, med tekstur og jeg er vild med den.


Flormar PD04 er en skøn blå farve med shimmer i. Man kan se det tydeligt i flasken, men ikke lige så godt på neglene. Der skal man ud i solen (som der ikke er så meget af i øjeblikket) for at se hvor flot den virkelig er. Jeg har brugt 2 lag til denne her og den var super nem at arbejde med. Det er overraskende nok min favorit. Overraskende fordi jeg ikke er til shimmer i neglelak ellers, men det giver lige lidt ekstra til teksturen.

Det er også mit første møde med Flormar lakker og jeg er generelt glad for dem. Jeg har købt flere end disse og købte lakker fra stort set alle deres forskellige kollektioner. Passionate Dots kollektionen købte jeg dog hele 3 lakker fra. Mon det er fordi jeg er vild med tekstur?

JA!,..Jeg er kæmpe fan af tekstur neglelak og jeg synes det var rart med nogle nye finish'er og især den blå med shimmer i var jeg vild med. De holder overraskende godt for neglelak til under 20 kroner, så jeg tror helt sikkert, at næste gang jeg kommer forbi Berlin, at jeg vil snuppe nogle flere med hjem.

Flormar er et italiensk mærke som bliver produceret i Tyrkiet. Man kan desværre ikke købte dem herhjemme, men de findes i rigtigt mange europæiske lande, fra Holland til Kroatien samt i USA og Østen. Tag evt et kig på deres Store Locater her. Så skal du på ferie et sted, kan du se om du er heldig, at der ligger en Flormar butik. De har altså også andet end neglelak. De minder lidt om Kiko mærket synes jeg.

Sussi

2 kommentarer:

NudeNailsNever sagde ...

jeg har kun prøvet 1 Flomar lak (en glitter lak) som jeg er helt vild med :) skide fedt at man kan få billige lakker i god kvalitet der ser lækre ud :) og den sorte der.. lige hvad jeg har gået og ledt efter. Den er vildt flot :)

Betumle sagde ...

Ej hvor sjovt! Jeg kendte slet ikke mærket før i sommers, da jeg var i Sunny Beach og købte 3 stk.
Jeg er også fan af holdbarheden!

Send en kommentar