onsdag den 1. april 2015

Aprilsnar!


Så er det 1. april og traditionen tro, plejer vi jo at finde på noget spas til Jer. Sidste år reklamerede vi får vores nye mandlige neglelak tester, meeeeeen det var jo for godt til at være sandt, hehe. I år har vi valgt at gøre det på en lidt anden måde. Vi vil give Jer 3 forskellige historier, hvoraf kun en af dem er sand. Ikke nok med at I kan gætte med, men I kan også vinde en lille gave hvis I gætter rigtigt, så skriv dit gæt i en kommentar til indlægget og så trækker vi lod blandt de rigtige svar på mandag d. 6/4 kl 20.00.

  1. Vi har jo begge 2 dejlige unger, som vi fik med kort mellemrum og mens vi havde denne blog sammen. Vi kunne godt tænke os at være gravide sammen denne gang og til vores store overraskelse, lykkedes det og vi venter nu begge barn til oktober. Vi glæder os rigtig meget til især at have barsel sammen. Maja mener at vi skal booke en fødestue sammen, så vi kan heppe på hinanden.
  2. Vi har i lang tid været lidt on/off på bloggen, da Maja læser og har travlt med familien og Sussi har arbejdet og haft travlt med familien. Vi har haft bloggen siden april 2009 (ja tiden går hurtigt, når man har det sjovt) og vi synes det er på tide, at finde på noget andet, så vi er i gang med at lancere en ny blog! Den kommer til at handle om Beauty produkter og ting man selv kan lave og med tiden kommer Neglenymfer til at flytte derind. Vi glæder os til at komme i gang med et nyt projekt.
  3. Her på bloggen har vi brug for noget frisk blod, vi har travlt med vores familier og når ikke så meget som vi kunne ønske os. Derfor søger vi nu et par skønne tøser til at skrive for os her hos Neglenymfer. Vi har længe gået og leget lidt med tanken og det har været svært at komme til en beslutning, da det jo er vores fælles barn. Men vi holder så meget af det, at vi ikke kan nænne, at det skal visne hen, og vi ved at der findes en masse dejlige lak passionister derude, og det vil vi gerne gøre brug af. Vi glæder os til at blive en større familie af Neglenymfer.


Skriv dit gæt i en kommentar og se om du har vundet på mandag kl 20.00. Og så fortæller vi naturligvis hvilken af de 3 nyheder, der er sand.

Rigtig God Påske fra Maja & Sussi


19 kommentarer:

Marie L sagde ...

Nr 3 :)

God påske til jer!

Janni Gulde Iversen sagde ...

Nr 3 ville være mit bedste bud :) Sjov idé.

Bodil Aalbæk sagde ...

Jeg tror, det er nummer 3, men det kunne være spændende, hvis det var nummer 2:-)

Kristensen sagde ...

Jeg gætter på nr. 3 :D

Anonym sagde ...

Satser på nr 2, Malene :)

Marie sagde ...

Jeg gjetter på nummer 3 =)

Karoline Strøm Sørensen sagde ...

Den er svær.. Men mit gæt bliver nummer 3 ;)

Maria Ørum sagde ...

Jeg gætter på at det er nr 3 :)
Marialundpedersen@gmail.com

Krummes Krummelurer / Christina sagde ...

Tror på nr. 3 - men det kunne også sagtens være nr. 2 :D

Maibritt J // NudeNailsNever.blogpsot.dk sagde ...

Bum bum. Jeg ved godt at de andre gætter 3 men den synes jeg egentlig også lyder mest sandsynlig så det gætter jeg også :D

Mette sagde ...

Jeg vil også gætte på nr. 3 :)

Ditte K. sagde ...

Jeg gætter på nr 1, bare for at være på tværs ;)

Justarandomgirl sagde ...

Nr 1! Det kunne være så fedt! :-)

Betumle sagde ...

Jeg gætter på nummer 3!

Ulla sagde ...

Nr 1 👶 👶 💅 💅

Anonym sagde ...

Nr 3
major-minx@sol.dk

Anonym sagde ...

Det må være nummer 2;o) Rigtig god påske begge to!
Mvh. Ditte
silverclouddk@hotmail.com

Marie Højhus sagde ...

Åååh Gud fattede aldrig at den mandlige neglelaks tester var en aprilsnar har kigget og kigget i et år efter ham og haft lidt ondt af den stakkel med en hobby han sku være anonym med ;-P (og virkelig flov emoji)

SANNE sagde ...

Jeg tror mest på nummer tre, synes det er imponerende at I kan vedligeholde en blog med børn og arbejde. Meeen, I kan jo også være gravide uden at have nævnt det på bloggen. ;)

Send en kommentar