fredag den 2. april 2010

Nye påskenegle

Så er jeg tilbage med mine nye påske negle. Det er knap 2 timer siden jeg viste jer de første par og da jeg skal besøge mine forældre imorgen, ville jeg skynde mig at opdatere bloggen, så jeg ikke snød jer for dem. Er liiige blevet færdig og de er helt tørre. De var faktisk en smule våde da jeg tog billederne. Jeg tog et fint billede af alle de ting jeg havde brugt til at lave dem plus det løse.

fra venstre:
Seche Vite toplak, Gosh Fix Basecoat, Mavala Cuticle Oil, Sally Hansen Hand & Nail Cream, H&M Liberty Girl, Essie Lilacism, Essie Van d'go, China Glaze Re-freshmint.
Derudover er der den Fauxnad plade jeg brugte og en overførselspude fra Konad. (Fauxnad plader er kopi'er af Konad plader, som jeg har købt på ebay.com)


Et closeup af det mønster jeg har brugt. Jeg kunne rigtig godt tænke mig en skraber af plastik, for den jeg har af metal ridser pladerne noget så grusomt.


Jeg havde glemt at jeg havde brugt China Glaze Peachy Keen (den orange på billedet) på min venstre hånd, så den højre hånd ser en smule anderledes ud hehe. ups. Jeg havde ellers prøvet at stille lakkerne op i den rækkefølge jeg havde brugt dem..


Stadig venstre hånd.


På sidste billede er det højre hånd. Og som man kan se, så er jeg ikke så god til at posere med den. Det var også megasvært at trykke på knappen på kameraet for at tage billedet, når den sidder i venstre side og kameraet er død tungt. Hurra for spejlrefleks med øv for uhandyheden. Er det et ord?

Nå, men endnu engang rigtig god påske.. OG OG OG OG glem ikke at I stadig kan nå at sende jeres billeder til påskenegle konkurrencen til os. Send dem til konkurrence@neglenymfer.dk

Sussi

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Very pretty!

Oh, and have you seen those mini-table-top tripods for cameras? They are quite handy.
-JenB

Louise sagde ...

Uh, hvor ser de bare fine ud!!!

Sanne sagde ...

Superfine negle. :)
Jeg har også købt mig sådan en billig neglestempelmaskine på ebay.com, noget rigtigt "made in china" bras, men efter en del øvelse fik jeg den faktisk til at virke. Det kræver dog en del tid og tålmodighed.

Send en kommentar