torsdag den 24. november 2011

Dag 24: Ombre Manicure


Dagens udfordring har jeg prøvet et par gange før. Ombre manicuren er en manicure, hvor man går fra lys til mørk (eller omvendt) med én farve. Der er 2 måder hvorpå man kan lave en ombre manicure. Hvis man har en masse lakker kan man vælge 5, eller så kan man vælge en og komme hvid og sort i for at gøre den mørkere og lysere. Jeg har valgt at gøre begge dele. Jeg har lavet begge dele før og de kan ses her og her.

Den første som I kan se på billedet herover er lavet med 5 forskellige lilla nuancer. Jeg kan ikke lige huske hvilke det er, men hvis der er nogen der vil vide det, så finder jeg lige ud af det :D

Jeg ville lige prøve guld lakken fra H&M på spidserne.

Da jeg var færdig med 5-lak ombre manicuren, kiggede jeg efter en neglelak, som jeg ville blande sort og hvid i og kom frem til China Glaze - 2nite. En blå holo neglelak. Jeg brugte H&M - Manhunter (sort) og H&M - øhm den hvide.. Tror amme hjernen slår til.

Jeg startede med at komme 2nite på lange fingeren. Derefter tog jeg et plastik låg, dryppede et par dråber 2nite på og 1 dråbe sort og blandede sammen, tog en pensel og malede på pege fingeren. Så kom jeg en dråbe sort mere i samme blanding og malede tommelfingeren. Det samme gjorde jeg så med den hvide lak.



Jeg er helt vild med den mørke udgave af 2nite. Tror helt klart jeg vil prøve at blande sort i mine andre holo lakker. Wowsa :D




Sussi

1 kommentarer:

M. Hermansen sagde ...

Hvor er det fedt - og relativt nemt at lave hvis man lige har farverne til det :)

Send en kommentar