tirsdag den 4. november 2014

Efterårstid og neglepleje.Suk! Så er det blevet efterår, lidt koldere og tid til knækkede negle og tørre hænder. Men, hvis man starter nu med at pleje sine poter behøver man slet ikke bekymre sig om den slags.

Mine negle er allerede begyndt at knække, så jeg hiver min Duri Rejuvacote frem og bruger den som base coat. Den får neglene til at blive stærkere og mindre til bøjelige til at knække. Jeg bruger desværre nogle gange mine negle som værktøj på arbejdet hvis jeg er for doven til at hente en saks eller kniv. Dumt, men jeg er tit doven.Et godt tip, selvom det lyder lidt vanvittigt, så brug en fed creme på hænder og fødder, e.v.t. Matas fodcreme eller en Locobase (o.s.v.) og kom et par bomulds strømper/ bomulds handsker på om natten. Det er især godt til tørre fødder.

Husk altid at brug neglebånds olie og især om natten, da den så får lov til at sidde i længere tid uden man vasker hænder, og den får lov til at virke.

Ens negle har også brug for mere fugt, jo mere man bruger f.eks. neglelakfjerner, så sørg for at få vasket rester af neglelakfjerner af, og brug masser af fugt efterfølgende. Brug tiden indtil næste manicure til at pusle om dine hænder og negle. Og glem ikke fødderne.

Beskyt dine hænder i kulden med vanter. De tørrer hurtigere når det er koldt i vejret. Især hvis du cykler eller har langt at gå udenfor i den kolde blæsende vind.


Nogle af de produkter vi bruger:
CND - Solaroil (negleolie)
OPI - Avoplex (creme og negleolie)
Matas - Fodcreme og hælestift.
CND - Scentsations
Sally Hansen - Nail & Cuticle Hand Creme
Sally Hansen - Cuticle Balm
Duri - Rejuvacote (negle hærder)

Alle (Matas undtagen) disse produkter kan findes til billige penge på f.eks Ebay.com, så der er ingen undskyldning til ikke at pleje sine hænder og fødder.

Sussi

2 kommentarer:

Maria sagde ...

Rigtige gode tip til at få passet hænder og negle :-)
Jeg kan bare være lidt doven og ikke huske det når jeg er træt, men det bør jeg, for mine negle knækker for et godt ord.

Jeg har 10 gavekort på højkant på bloggen lige nu til et fotoshoot, hvis det var noget.
God aften fra Maria

Sussi Lindebjerg Malek sagde ...

Hej. Tak, men vi er lige så glemsomme.
Hvilken blog er det?

Send en kommentar