tirsdag den 9. juli 2013

Favoritter: Sussi's neglepleje trio.Som I måske har bemærket, så har jeg lidt lidt (læs: meget) siden i vinters, med knækkede negle. Jeg har derfor fået erhvervet mig lidt lækkerier til mine negle og så håber jeg, at de snart kommer i tip top form igen. Det ville være super ærgerligt, at gå sommeren i møde med kedelige korte negle. (eller 9 lange og 1 kort) Især når jeg skal vise jer lækre lakker, så er det ikke så fedt, at de ikke kan blive præsenteret flot. Jeg vil ikke give mig i kast med falske negle af nogen slags. Jeg er lidt gammeldags (hvis man kan kalde det det) på det punkt.

Den første af de 3, er en negleforstærker. Den hedder Rejuvacote og er fra mærket Duri. Jeg har fået den anbefalet af rigtig mange inde på Facebook gruppen Lakhovederne, der er den en klar favorit og nu også min. Man kommer den simpelthen på som underlak og man kan komme sin neglelak ovenpå som normalt. Duri råder en til at man kommer den på hver dag i en uge til at starte med og derefter, efter behov. Jeg er lige blevet færdig med den første uge og har ingen knækkede negle (7-9-13). Jeg kan mærke at mine negle er blevet stærkere/hårdere, men vil fortsætte med at bruge den et par gange om ugen. Det eneste råd jeg vil give er, ikke at komme den på huden OG vaske fingrene hvis det skulle ske. Det er ikke giftigt, men der er nogle stoffer i, som huden ikke har godt af i længden. Nogle udvikler desværre allergi overfor nogle af disse stoffer. Læs altid på indholdsfortegnelsen på neglelak produkter - før brug.
INFO: Har købt den på ebay.com til ca. 6 dollars (+fragt). Kan også købes hos FoxyFingertips

Den næste er min nye favorit indenfor toplakker. Jeg har sværget til Seche Vite siden,, ja.. siden ALTID! Og ved at Maja også sværger til den. Det eneste der er med Seche Vite, er at den indeholder formaldehyd resin (ikke formaldehyd, men formaldehyd resin - kæmpe forskel!) og andre har snakket meget om Poshé fordi den kan det samme som Seche Vite'en, nemlig tørre på absolut rekord tid. Og det er ikke bare noget jeg siger.. :P Den kan påføres lakken mens den stadig er våd OG den er perfekt til fx stamping. Jeg har dog stadig en helt flaske og lidt refill af min Seche Vite, så har da tænkt mig, at bruge den..
INFO: Har købt den hos FoxyFingertips til 65 kroner.

Den sidste har faktisk været en af mine favoritter længe, men i forbindelse med mit projekt Red-Sussi's-knækkede-negle, er jeg begyndt, at bruge den igen. Lige denne flaske har jeg fået fra Stylebox, som en gave fra deres åbningsevent. SolarOil fra CND er en neglebåndsolie med mandel og jeg må indrømme, at jeg bliver pænt lækkersulten når jeg kommer den på. Jeg er liiiidt for glad for marcipan. Jeg bruger den dagligt, og påfører den som regel, når jeg sidder i toget til og fra arbejdet.
INFO: Gave, men kan købes på ebay.com til ca 4-5 dollars (+fragt) eller hos Stylebox eller andre CND forhandlere.

Håber der var lidt inspiration til jeres negle. Jeg håber i hvert fald, at mine negle begynder at få det bedre.. krydser alt hvad jeg har.

Sussi


2 kommentarer:

Mit skønne kaos sagde ...

Har selv lige købt Rejuvacote og glæder mig til den lander i postkassen. Er spændt på at se om den kan hjælpe på mine tynde og meget bløde negle. Tak for endnu et godt indlæg :)

Anonym sagde ...

Jeg har god erfaring med mavalas produkter til skrøbelige negle. Plejer at bruge neglehærder (som er væske der smelter neglen sammen) derefter 2trins negleskjold og så min alm lak. Det er super mens man venter på at neglene finder sig selv igen :)
Den toplak du har købt, hvordan er den i forholdt til at tvære farven ud? Jeg bruger nilens jord toplak nu, og er slet ikke tilfreds. :( den opløser den farvede lak helt vildt.

Send en kommentar